Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Mokrý seriálový sen studenta filmu. Taky nejlepší bromance od dob JD a Turka. Troy and Abed in the moooorning! Plus nenajdete seriál, který by rozvíjel jeden vteřinový joke tři sezóny (beetlejuice).

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Tenhle seriál mi toho dal opravdu hodně: Spoustu skvělých charakterů, se kterýma jsem prožívala každý jejich prožitý moment na Ostrově, smála jsem se s nima a brečela jsem s nima. Každá smrt někoho mě neskutečně poznamenala. tenhle seriál jsem vážně silně prožívala. A taky jsem se více začala zajímat o seriály, takže díky lost jsem začala sledovat i heroes a prison break, etc. Ale ani jeden z těhle serálů na mě neměl takový vliv jako lost. Pamatuju, jak jsem šla na sraz lost.cz. To byl taky zažitek. Ale k samotnému hodnocení; první série byla výborná, mělo to grády, bylo to tak moc záhádné, až z toho šel mráz po zádech. Druhá byla trochu slabší, ale pořád stejně dokonalé. Live together, die alone. Třetí série byla zklamání a přestala jsem to tolik prožívat. A se čtvrtou to zase začalo nanovo. Ta posedlost tu byla zase, ještě silnější a to týdenní čekání mě vážně zabíjelo. A pátá... bože, je to trochu přitažené za vlasy, ale zažili jste někd tak moc promyšlený seriál? Nedočkavě očekávám finální, šestou sérii. A jsem si naprosto jistá, že až skončí poslední díl, skončí tím pro mě i tahle krásná, pubertální seriálová mánie.

Potvora

Potvora (2016)

Oh maaaan. Dávám si za životní poslání být Fleabag evangelistou a budu tohle mistrovské dílo šířit všude, kde to půjde! protože moderní ženská hrdinka, feministka (taková ta správná), se smyslem pro humor, co zaplňuje svojí vnitřní prázdnotu sexem s random týpky (so what?) a neustále boří čtvrtou stěnu? Hm, you had my curiosity ... but now you have my attention! Je to vtipný, ale i šíleně tragický, asi tak jako život obecně, a druhá série je fakt krutá, ta mě zasáhla rovnou to mýho emočního soláru a nějakou tu dobu trvalo, než jsem se zase postavila na nohy! Až tak je to dobrý!!! Děkuju, že něco takovýhleho vzniká, svět potřebuje víc upřímný tvorby o současných ženách, vztazích, sexu a tak. Jo a hair IS everything!!! <3

Skins

Skins (2007)

1&2 sezona: inteligentní, originální, reálný... tolik různých emocí jsem v těch dvou dnech, co jsem na to bez přestávky koukala (nemohla jsem přestat), snad nikdy nezažila. Perfektní ve všech směrech, ještě se mi nestalo, že by mi některé postavy tak moc chyběli. SKINS PARTY HARD. 3&4 sezona: možná bych mohla taktně mlčet... Kdyby to byl samostatný seriál, tak by to byl takový slušný průměr, trochu víc přtažený za vlasy, ale dalo by se to vystát. Jenže jelikož to sdílí onen osudový název Skins, tak se to řadí do normálního odpadu. A všechny ty charaktery bych nechala shořet v pekle, fakt jsem je nenáviděla (kromě JJ) a smrt jsem přála úplně všem. Takže jsem jakoby dočasně oslepla a ohluchla a Skins pro mě skončili druhou sérií. It's a wild word!

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Troufám to označit za nejvtipnější americký počin od dob stvoření světa.