Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (420)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tak narozdíl od původního Kanclu je tenhle víc mainstreamovější. Situace tu nejsou vyhnány tak do extrému po té trapné stránce. Spíš pak vypadají nepřirozeně. I celkově to spíš už působí jako sitcom než dokument, který si s Gervaisovým geniálním výtvorem dalo na první pohled lehce splést. V něm byly postavy velmi autentické a člověk jim to věřil, tady už moc ne. Carell je dobrý, ale zase... Ricky je prostě bůh. Ostatní herci jsou taky dobří a je pěkné pozorovat vývoj více postav než v britské verzi. První série mi přišla trošku slabá (obzvášt hned první zkopírovaný díl), ale druhá a třetí mě bavila víc. Ve stejném tempu pokračuje čtvrtá a teď pátá. PS: Kevin a Creed rulez! ()

burina 

všechny recenze uživatele

Odsúdiť seriál len na základe toho, že sa jedná o remake je pre niektorých veľmi jednoduché, však? Ja osobne som skeptická nebola a nakoniec som si US verziu obľúbila o štipku viac než jej staršieho britského bračeka. Dôvodov je hneď viac: 1. STEVE CARELL - Michael je stále blb, ale niekde medzi hnevom a zúfalstvom vo vás dokáže vzbudiť súcit. To je dôležité lebo v konečnom dôsledku si ho musíte obľúbiť. 2. POČET SEZÓN - tam kde Briti končia, Američania začínajú ale v tomto prípade sú sezóny veľmi vyrovnané, nie je tu žiadny rapídny kvalitatívny zosun. 3. VEDĽAJŠIE POSTAVY - či už sa jedná o crazy cat lady Angelu, zaostalého Kevina, nynfomanku Meredith alebo proste Creeda, každému sa dostane niekoľko geniálnych výstupov a nikto vlastne nie je zbytočný(ikeď Michael sa na to pozerá inak, však Toby?). 4. DWIGHT SCHRUTE - popkultúrna ikona a postava natoľko sebestačná, že by mohol mať vlastný spin-off, kde sa 20 minút vyjadruje do kamery, a pozrela by som si to....Amíci proste prekvalipi a natočili niečo inak, ale stále výborne. ()

Reklama

scroochy 

všechny recenze uživatele

That's what she said! Po kladných ohlasech na tenhle seriál jsem se kdysi dávno rozhodl zkusit pilot. Britský originál neznám, takže mě naprosto neobvyklý pojetí zastihlo nepřipraveného a bohužel i odradilo. Snad půl roku jsem se prokousával první řadou (nějakých pět dílů!), ale pak jsem tomu propadl a během pár týdnů jsem nakoukal pět řad a musím uznat, že ten seriál je geniální. Takže lidi, pokud se vám taky stalo, že první epizody vás nenalákaly, dejte tomu ještě šanci, protože někdy od druhé řady je to neskutečná jízda. Nebudete litovat. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

První pokus seznámit se s tímto seriálem proběhl tak, že jsem si jako velký fanoušek anglické verze stáhnul první díl a znechuceně sledoval otrocký remake originálu. Dal jsem to k ledu a nedávno zkusil další díly - a ono je to moc fajn! Vše vychází jen z původního prostředí a hlavních charakterů, ty se ale postupně ubírají jiným směrem a to je skvělé, protože teď už se mi zdá, že má americká verze jen málo společného s tou anglickou. Bál jsem se co bude předvádět Dwight Schrute - americká obdoba Garetha Keenena - a on je snad ještě lepší! Boss Michael Scott si z anglického kolegy Davida Brenta naštěstí nebere moc příklad a tak zatím co David je zakomplexovaný, sebestředný, urážlivý, arogantní idiot, Michael je spíš malé, uřvané, hysterické, žoviální, sobecké děcko --- a zábava je s ním skoro stejně velká. Všechno jinak zastřešují producenti (tvůrci původní Office), což je jednoznačně dobře, protože zápletky a vtípky jsou kvalitní a to už jsem "dojel" do prostřed čtvrté série... Bravo, fanatičtí uctívači The Office UK, nebojte se toho! 8/10 PS: 8.1.2012 bohužel se stalo Kanclu to, čeho jsem se obával, natáhli ho na X stovek dílů, odešel Steve Carell a z původní kousavě trapné břitké zábavy zbyla rodinná selanka... Ach jo... Snižuju hodnocení na 7/10 ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Za tím se rozhoduji mezi 3-4 hvězdy (provizorně tak nechávám 4 hvězdy). Seriál má vzrůstající kvalitu a podle mě nejlepší série je 5. Ačkoliv mám občas výhrady, jak se k sobě postavy v seriálu chovají (jsou to neskutečné svině, včetně Jima a Pam), pořád tam bylo přehršel vtipných scén, které si rád sjíždím na YT. Potom, co odejde Michael, je 8. serie ještě nějak tak dobrá. Ale 9. série je naprosto zoufalá a tu jsem protrpěl. Právě kvůli 9. sérii nedávám jasné 4 hvězdy. ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • Počítače, které jsou v kancelářích jsou opravdu připojené na internet a herci si často během záběrů kontrolují svůj e-mail nebo prohlížejí internetové stránky. (don corleone)
  • Jde o remake britského Kanclu. První díly se držely scénářů své předlohy, nicméně od druhé série je seriál spíše sitcomem s charakteristickými prvky originálu. (don corleone)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama