Reklama

Reklama

Třetí komediální setkání s Vanem Wilderem se odehrává na půdě Coolidge College, kde studovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže kdysi prestižní škola dnes připomíná spíš vojenský cvičák a děkan Reardon, který nenávidí jeho otce, se snaží Vana vyhodit... Oblíbené a úspěšné příběhy Vana Wildera pokračují. Ve třetím filmu Van Wilder (Jonathan Bennett) nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Gereth 

všechny recenze uživatele

No, z jedničky vyrecyklovali snad všechno kromě vtipnosti. Bennett na Reynoldse nemá ani herecky, ani svým charisma. Celou dobu mi připomínal chlápky z reklamy. Umělý úsměv, přehnaná gesta, otřesná obličejová mimika. Už jsem jen čekal, kdy z kapsy vytáhne zubní pastu a začne mi ji vnucovat. Jediné co tu někoho může potěšit je klasická přehlídka mladých slečen. Jenže to jsem si stejně tak mohl pustit nějaké soft porno. Možná bych dokonce i dostal lepší zápletku. 25% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Namyslený frajer s maniakálnym pohľadom prichádza na univerzitu s jediným cieľom - nonstop žúrovať. Naráža na odpor armádneho riaditeľa školy a jeho poskoka (vtipne obsadeného Stiflerom z prcičkových videopokračovaní), no nakoniec samozrejme dosiahne svoje. Obsahovo je to PRESNE to isté čo servírujú videoprcičky - neustále divoké párty, všetko sa točí okolo sexu, nechutný fyzický humor a do toho sa hlavný macho snaží romanticky zbaliť priateľku svojho úhlavného nepriateľa. Akurát sa tu originálne nikto nesnaží prísť o panictvo. Scenár je idiotskejší každou minútou a nebyť tu toľko nadržaných sexy kočiek, vďaka ktorým sa je aspoň na čo pozerať, tak tomu letí odpad ako vyšitý. 2/10 PS: To sa tomu debilovi hovorí, že chce ostať na škole, keď za celý film venoval učeniu nula sekúnd času (ak teda nerátam to, že sa zahral na učiteľa sexuálnej výchovy...). ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nad ocekavani zabavna picovina. Oproti podobnejm uchylarnam, kde mistr velkej paran pride na kolej a zacne poradat vecirky, je tu drobnej upgrade, kolej totiz ovlada vojensky naladenej dekan se svoji jednotkou, vsude je zakaz huleni, chlastani a libani a je tu spolecenstvi nejakejch pipin Jezise. Coz samozrejme vse vezme rychle za svy, Wilder to kurevsky rozjede, ze vseho udela party, pri kazdy prilezitosti zesmesni dekana nebo vojaky a sbali zenskou, kterou chce. Do toho hraje solidni hudba, herci, ackoliv banda dementu, jsou docela sympataci a Stiffmeister z video Prcicek Talley si tu strihnul pana kokota vojacka, takze naprosto odlisna role. Co se tyce samotnyho Wildera, toho hraje nejaky sileny hovado, ale nijak zvlast to nevadi. Navic reziser je naladenej na spravny vlne, takze si uziva hromadu kozicek a zoomovani na ne nebo na zadky. Bohuzel si taky uziva nejaky ty humusarny ve stylu hovno na xichte a treba z takovyho poplivanyho gulase jsem fakt malem hodil savli. Ale celkove proste spousta nahejch sexy zenskejch, svizne odsejpajici dej s par perfektnima forama a solidni hudba, takze lepsi nez predchozi dil, slusna zabava a lepsi 3*. ()

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny ho chtějí, všechny ho milují - kdo je víc! Tak na tohle už vážně nemám. Další totálně stupidní a nic nepřinášející rádoby komedie, která se snaží stavět na stále se opakujících nechutnostech. Nestojí za vidění ani v případě, že potřebujete výplach mozku. Raději se poohlédněte po nějakém provařeném béčku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, až na ty nahé holky je tohle komedie už opravdu o hovnu, kdy Van Wilder je tu jako borec, který musí něco posrat, aby to pak mohl zase vyžehlit. To schéma už je tak trapné, že to opravdu nemá čím překvapit. Nebaví mě se pořád dívat na to samé, jen s jinými herci. A tohle je přesně ten případ. Navíc je to skoro bez vtipu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Van (Jonathan Bennett) vstoupí do třídy na kurz sexu, se mu změní mezi vstupem a odchodem ze třídy třikrát barva trička. (BisiJoker)
  • Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu. (masekjc)

Reklama

Reklama