Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

deathka odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci hesla "Poznej svého nepřítele" jsem vydržel na film koukat celých 37 minut a to ještě jen proto, že jsem byl zvědavý, jestli v následujících minutách dokáže být film ještě trapnější než byl dosud. Dokázal. Obdivuji producenty, že na něco takového dají peníze. I když je fakt, že dvanáctiletí nadržení chlapci na to asi do kina chodí... PS.: Zlatý Prcičky! ()

Dlo'h-osh odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejnechutnější film co jsem viděl. Když už němci museli parodovat Prci prci prcičky nemuseli točit 6 filmů. Florianovi rozhovory s vlastním penisem byl vrchol zvrhlosti, navíc mi byl představitel Floriana odporný. Z některých scén se mi chtělo zvracet. škoda, že nejde jít s hodnocením do minusu, tento film si nezaslouží být na stejné úrovni jako ostatní filmy, kterým jsem dal odpad-toto je víc než odpad! Není divu že má německá kinematografie špatnou pověst, když točí takovéhle zvratky. ()

Reklama

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

Bože muj...co jsem komu udělal? Ten nejhorší možnej pokus o film typu Prcičky, bohužel ještě do extremní trapnosti dovedenej příšerným německým "humorem". Kamera a režie jak vystřižená ze seriálu Stefanie - prostě němci v tom nejhorším světle. Ééééé, děkuji, již nikdy více prosím. Doporučuji pouze silným náturám které dokážou zkousnout brak největšího kalibru bez újmy šavlí na koberci. ()

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní rebríčkov najhorších filmov som si všimol, že som to zabudol ohodnotiť keď som to videl v roku 2012, takže je čas zjednať nápravu. Stručne - jedna odporná a ohyzdná fekálna sračka, ktorá strašne chcela byť vtipnou nemeckou odpoveďou na Prci, prci, prcičky, ale podaril sa jej presný opak. Tí Nemci majú veľmi zvláštne chute, keď si mysleli, že toto bude sláviť úspechy. Jedno pozretie mi myslím bohate stačilo na celý život, neviem či by som sa týmto chcel ešte raz utýrať :D Nechutný "hajlajt", ak to tak vôbec môžem nazvať, je scéna s vibrátorom v upchatom záchode. Tu to môžem useknúť. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Film je umění. Teenagerovská komedie je film. Teenagerovská komedie není umění. Takže se to naučme nazpaměť a opakujme si to pokaždé, když se na nás něco takového vyvalí (přestává to, přestává, jásejte!). Nyní se podívejme blíže na tento exemplář. Za zmínku v dobrém stojí jen Mia Paradisová svou krásou a její sprostá babička svou úžasnou chutí na alkohol, po němž páchá strašné věci (třeba prošťouchávání záchodu vibrátorem). Takže zapomeňme na to, že jsme něco takového viděli, bude se nám lépe spát. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama