Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Spojenie Tiny Fey (30 Rock) a Stevea Carella (The Office), ktorí majú v USA veľkú starpower do celovečerného filmu..no nie zlý nápad. Síce na stoličku režiséra sa dostal Shaun Levy (Noc v Múzeu, Ružový Panter), ale výsledok by mohol byť zaujímavý. V príbehu o ide o klasický manželský pár (Fey, Carell), o ktorom si myslia že sú niekto iní a preto sa snažia bojovať o svoje životy...prosté, jednoduché. Ako vidieť pri pozeraní filmu, podstatou bola vynikajúca improvizácia hlavných hrdinov známa napríklad zo Saturday Night Live, ktorá je miestami vtipná inokedy trápna, a šialenosť Carella je stále typická. Ich humor sadne nenáročnému divákovi najviac. Výhodou filmu je, že času plynie rýchlo, ale nápady a hlavne herecké hviezdy vo vedľajších rolách sú odfajčené po chvíli, napríklad taký Mark Wahlberg bol asi prvý krát vtipný vo filme. Akčné scény sú obstojne zvládnuté, predsa Shaun Levy má trochu talentu a vie ho podať..viď naháňačka Audi/taxík. Ale čo tomuto chýba, je lepší koncept, a proste využitie dobrých nápadov, ktoré boli vo filme len navrhnuté, ale takmer vôbec nepoužité. Date Night je absolútne nenáročný, málo vtipný film, ktorý si ale nájde mnoho divákov...u mňa je to slabší priemer. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přiznávám: od druhé půlky už jsem přeskakovala. Ale on se film vážně nedal snést, jak ukřičený, přehnaný a bez sebemenšího aspoň trochu vtipného vtipu. Já myslím, že si natáčení Steve a Tina moc užili, na jejich výkonech je to vidět, ale byla to jen jejich soukromá jízda. Divákům nabídli jen vypreparovanou divnou věc. SHRNUTÍ: Proč v restauraci nekrást rezervace na jiné jméno. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Chápem (snažím sa chápať no), že sa to páči "senilnejšiemu" (že Elizabeth:) publiku, ale ja som sa teda nezasmial skoro vôbec... neprišlo mi to nejak funny a Steve Carell má za sebou oveľa lepšie role, kde nepôsobil taak... neviem Date Night mi vôbec nesadlo. Osobne? sklamanie, avšak dalo sa to čakať, keď v pozadí stojí sám S.Levy... 5/10 "Špionážni manželia v akcii", dúfam, že nebude pokračovanie... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku docela opruz. Respektive nejen zacatek, ale asi tak hodina deje. Stokrat omletej pribeh o zamene, minimum forku i akce, cely takovy neslany nemastny, Carell nema poradnou prilezitost neco predvest a kde proboha vyhrabali Tinu Fey. Navic je prekonavaj prakticky vsechny vedlejsi postavy, Fichtner jako nadrzenej skorumpovanej uz nevim co, Wahlberg bez trika a obzvlast naprosto ultimatni dvojka Franco a Kunis. Jenze nekdy v momente, kdy nabouraj s dvema autama dohromady, tak dej chytne tempo, jaky mel mit uz od zacatku a vtipne a zaroven akcne to slape az do zaverecnejch titulku. Takze prvni pulka opruz, druha zabavna. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V herce S.Carell nemám důvěru z předchozích ne zrovna úspěšných filmů. Zde si u mě mírně napravil reputaci, avšak jedinou postavou za zmínku stojí Tina Fey. Tato sympatická herečka filmu prospěla. Wahlberg samozřejmě také, ale ten si zahrál jen minimálně. Komediální příběh poměrně ujde, občas se dostane do fáze "kýčovitosti", ale místy se jedná o dobrou zábavu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)
  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)

Reklama

Reklama