Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Botič 

všechny recenze uživatele

Rychlé rande o devadesáti minutách. Někomu bude stačit jednou a dost, s pocitem že už i tak hlavní dvojici věnovali dostatek času ze svého zaneprázdněného života. Ale já se s Fosterovími mile rád uvidím znovu. Takhle jsem se už vážně dlouho nezasmál. Tina Fey je rozkošná snad úplně všude a Mark „Holbrooke“ Wahlberg je konečně zase v herecké poloze, která mu jde nejlíp. Příjemná oddychovka se sympatickým obsazením. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. Steve Carell se snaží, ale stejnak to nestačí, Ano, člověk se párkrát zasměje, ale většinou spíš stupiditě scénáře. Film z vod podprůměru nezachrání ani spousta hvězd ve vedlejších rolí. Na druhou stranu uznávám, že u hádky Jamese Franca a Mily Kunis jsem se pobavil a taxikář taky nebyl špatnej. To je tak všechno. 40 % ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie o fádnosti manželského soužití, které "dostane na frak" jedné noci, kdy ústřední pár komiků Steve Carrell a Tina Fey přijmou identitu někoho jiného. Začíná kolotoč absurdních situací, které se stanou jednu noc. Slušná nenáročná zábava, kde potěší cameo role Jamese Franca a Mily Kunis. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až nemorálně průměrné. Bez akce a šťávy, hlavní zápletka přestane táhnout po dvaceti minutách. Minimum vtipných scének, žádné hlášky, málo vtipu. Wahlberg jako největší hvězda filmu si odříkal šest vět a skončil. Chyba, zrovna jeho postava mohla s dějem něco provést. Zjevně hlavní scéna na diskotéce, až trapně nevtipná. Plus dávám za krátkou stopáž, pár vtipných vět a Wahlberga. 55% 19.07. 2010 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)

Reklama

Reklama