Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Drom 

všechny recenze uživatele

Já bych jenom poznamenal, že učebnice fyziky pro deváté třídy se dá na Internetu sehnat do kila. Vřele doporučuji, bude se hodit, až vás zase napadne nějakej třeskutej nápad, že budete točit kravinu o něčem o čem nic nevíte. Jinak je to drámo až na měsíc. Krom toho dědka, co nesnáší lidi, jsou tam všichni dost nesympatičtí a trpící mentálními poruchami. Telenovela a repetice to pomohla natáhnout na dva díly, ale i tak by se to vlezlo do jedný epizody... hádejte jakých mezí. I když to snad raději ne, protože tohle byl kabaret. Nu ale nebojte děti, hezcí, mladí a úspěšní lidé to všechno zařídí, i kdyby ty kulisy a efekty byly sebehorší. Oni se nikdy nevzdají, hrdinové. Takže si pak mohou všichni zatleskat. A samozřejmě nesmí chybět láska... ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

Harmon Rabb zašilhá,pro sebe typickým způsobem přes rameno a planeta je zachráněna...jedna hvězdička proto,poněvadž mám poměrně dekadentní vkus a někdy mám opravdu rád špatné věci a nevkusné věci a to rozhodně závěr tohoto spektáklu byl:-) na druhou stranu,ten nápad s odstřelením části měsíce a tím i jeho navrácení na oběžnou dráhu byl velmi vypečený:-)) ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale celou dobu mě napadalo srovnání s Jádrem! To sice bylo taky hoooodně přitažené za vlasy, ale každá - byť sebeúsměvnější věta či teorie, byla alespoň podložena fundovaným vědeckým vysvětlením. Zato tady se s tím scénaristé vůbec nemazali ! Což by samo o sobě ještě šlo tolerovat, to by ovšem zbytek "příběhu" nesměl být k prasknutí nacpaný všemožnými klišé, které si dokážete představit... Armagedon byl sice blbej jak putštok - leč aspoň zábavnej... distingovanější Drtivý dopad stál vždy ve stínu svého mnohem úspěšnějšího "bratra"... Vesmírná exploze je bohužel jen nebetyčně blbá! ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Od začátku mě film připadal velmi směšnej tím, co se nám snažil navykládat za kraviny. Ale docela jsem se bavil, takže by to asi bylo na ***, jenže ta poslední půlhodina... Jestliže se tvůrci po celý film zuby nehty drželi jakés takés přijatelnosti (aspoň pro mě) tak poslední půlhodina je nechutná sbírka nepovedených klišé. ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Tato další varianta na kosmické katastrofy není určitě tak špatná, aby si zasloužila odpad. Těžko od ní samozřejmě můžeme čekat nějaký hlubší sci-fi zážitek a naopak dle očekávání obsahuje řadu logických a vědeckotechnických nesmyslů. Ale koukatelné to je. Řada komentářů tady vzpomíná Armageddon - takže vězte, že Armageddon je po všech stránkách MNOHEM větší kravina, pouze se dočkala bombastického rozpočtu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)
  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)

Reklama

Reklama