Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale celou dobu mě napadalo srovnání s Jádrem! To sice bylo taky hoooodně přitažené za vlasy, ale každá - byť sebeúsměvnější věta či teorie, byla alespoň podložena fundovaným vědeckým vysvětlením. Zato tady se s tím scénaristé vůbec nemazali ! Což by samo o sobě ještě šlo tolerovat, to by ovšem zbytek "příběhu" nesměl být k prasknutí nacpaný všemožnými klišé, které si dokážete představit... Armagedon byl sice blbej jak putštok - leč aspoň zábavnej... distingovanější Drtivý dopad stál vždy ve stínu svého mnohem úspěšnějšího "bratra"... Vesmírná exploze je bohužel jen nebetyčně blbá! ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Sice nemáme peníze na bruce willise, bena affflecka a liv taylor(ale ten kovboj z JAGu přece taky ujde), ale za to nakukáme lidem, že klidně můžete rozstílet Měsíc na cimprcampr a nic zas tak vážného se nestane. A taky když uděláme vesmírnou animačku s pohledem na Měsíc(která bude použita bilionkrát), doprovodíme ji strašným hukotem do repráků, protože když se hýbe něco tak velkého, musí to přece dělat obrovský rámus. Co takhle přejmenovat to na Armageddon2: Slabý pokus aneb Jak jsme ten "meteorit" nestihli zničit včas. 21% ()

Reklama

coco.brice 

všechny recenze uživatele

Harmon Rabb zašilhá,pro sebe typickým způsobem přes rameno a planeta je zachráněna...jedna hvězdička proto,poněvadž mám poměrně dekadentní vkus a někdy mám opravdu rád špatné věci a nevkusné věci a to rozhodně závěr tohoto spektáklu byl:-) na druhou stranu,ten nápad s odstřelením části měsíce a tím i jeho navrácení na oběžnou dráhu byl velmi vypečený:-)) ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Všem, kteří chtějí mít z tohoto dvojfilmu příjemný zážitek, doporučuji nahrát si ho na jakékoli medium a průběžně mazat patetické, srdceryvně rodinné a pseudozamilované scény. Zažijete dvě a půl hodiny trvající napínavý příběh o tom, co s naťuklým těžkým měsícem, který se chystá spadnout na Zemi. Takže po úpravě za **** :-) ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jinak než hrdinský Hormon Rabb junior a překvapivě poněkud usedle vypadající Natasha Henstridge v hlavních rolích !kanadsko-americko-německého! koprodukčního zoufale zjevně televizního katastrofáku, proti kterému je Armageddon logicky vystavěným dramatem a hereckým koncertem matadorů shakespearovského divadla. Tříhodinový maraton naprosté zbytečnosti, která snad nemůže mít svého diváka. Není tu snad nic, co už by nebylo viděno jinde, a to v podstatně vyšší kvalitě. Na dialog: "Bojím se. - Neboj se. - Bojím se." vedený mezi dvěma DOSPĚLÝMI lidmi, navíc jedněmi z nejlepších ve své zemi, obávám se dlouho nezapomenu. Musím dát 20%, protože to nenese jakoukoliv stopu atributu "tak špatné, že to stojí za to vidět", je to prostě "jen" zoufale beznadějně špatné. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)
  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)

Reklama

Reklama