Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Dampfer odpad!

všechny recenze uživatele

Varování všem milovníkům filmů, NEZHLÉDNOUT ! Vesmírní exploze si hraje na Armagedon a NEMÁ na to. Herci hrají mizerně, trikové efekty jsou děsné, z děje by se dalo něco vytěžit, ale vzhledem k předchozím dvěma kritériím to nedopadlo dobře. Nejlepší jsou scény, které by asi měli vyvolat pláč dojetím, bohužel to je pláč nad tím, jaké hrůzy se dají natočit. Vyloženě jsem se u té "parodie na dobrý film" nudil. Dodíval jsem ho jen kvůli tomu, že by se i takové děsy dodívat měly. ()

M0rSalis 

všechny recenze uživatele

Vždy když vidím: Žánr: katastrofický Země původu: Německo, tak mám jasno o co se bude jednat. U tohoto snímku mě zprvu překvapilo relativně slušné herecké obsazení (na film téhle úrovně) v podobě Elliotta a Cromwella. Ale celý film byla nehorázná zpatlanina, absurdita na absurditě, stupidita na stupiditě. Ta jedna osamělá hvězdička je za sílu Cromwellovi hole, kdy jednou ranou poslal k zemi horu svalů, a za scénu s létajícím "přemisťovadlem" (fakt nevím jak to nazvat) na měsíci (chvíle kdy letí do té praskliny), tato scéna mě tak rozesmála až jsem brečel :-D ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Exploze brzo nastane u mě, protože taková zhovadilost se jen tak nevidí. Tradičně dementní dialogy a "náhodné" situace, k tomu úplně příšerné animace, které neodpovídají roku 2008. Jestli to měl být pokus natočit druhý Armageddon, tak ne že se nepovedl, ale naprosto (nejen) mě zhnusil a odradil tenhle typ filmů v mých očích. Podobné snímky nikdy nebývají super (vyjímek je málo), ale tohle by si zasloužilo snad body do mínusu. Pokud ještě uvidím pár takových příšerností, asi už nikdy nezapnu televizi! Uuuh to je výzva, bojím se, že do 14 dnů budu mít vystaráno. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Bože, jak srdcervoucí scénky.... táta embrya se nevrátí domů..... táta dvou dětí je v ohrožení......děti ztratili děděčka......z brutálního chlapa se stal tatínek.........pracovali spolu, ale nestihli si říct, že se milují......Rusáci a Američané spojili své síly a jako bratři se hrdě postavili problému......Bože "to byl SHIT" - v poslední době z těch katastrofický filmů, dělají VKV........ ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Od začátku mě film připadal velmi směšnej tím, co se nám snažil navykládat za kraviny. Ale docela jsem se bavil, takže by to asi bylo na ***, jenže ta poslední půlhodina... Jestliže se tvůrci po celý film zuby nehty drželi jakés takés přijatelnosti (aspoň pro mě) tak poslední půlhodina je nechutná sbírka nepovedených klišé. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)
  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno