Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad, který běžel mnohem dýl než od roku 1999. Na rozdíl od Natočto si to drželo úrověn a nesnažilo se dělat tam blbosti a nechutnosti jako Rychlý, Hrubeš byl mnohem kultivovanější a nesnažil se dělat zbytečné vtipy. Sice postupně se tam taky něco objevovalo, ale pořád v únosné rovině. Za těch x let se pořad téměř nezměnil a jel si svojí lajnu. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mohla to byť priemerná zábavná televízna show zameraná na premietanie vtipných domácich video záznamov. Podobných relácií sa objavilo na našich obrazovkách už množstvo. Nie je to nič originálne, ale sem tam sa na niečo také dá pozrieť. Ako sa hovorí, zabiť čas. Niekedy sa tam mihnú aj celkom podarené zábery. Lenže to ako toto moderoval Eduard Hrubeš bolo niečo útrpene odporné. Tento starý cap sa naozaj hodí len do tej priblblej Veľkopopovickej Kozlovky. On z toho spravil úplny odpad! ()

Reklama

Milda003 

všechny recenze uživatele

Abych hodnotil opravdu objektivně musím sve vědomí přenést do mého deseti letého já před 25ti lety, kdy nebyli žádný internety, PC, Smartphone a nešlo si pustit každé vtipné video světa kdykoliv a kdekoliv - ano, možná se budete někteří divit, ale i tak jsme žili. Proto když každou neděli běžel tenhle pořád seděli jsme u něj celá rodina a smáli jsme se věřte nebo ne... Člověk to nemůže opravdu úplně posoudit dnes a dát tomu odpad i když to vidí třeba ze záznamu.. dřív byla prostě jiná doba, asi i jinej humor trošku.. Těžko říct .. Já hodnotím za dobu kdy jsem se tomu opravdu od srdce smál... ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že zvláště někteří jsou k tomuto pořadu až příliš přísní. V dobách, kdy to běželo, jsem byl malé dítko a ptákovinám, které vesměs zahrnovaly pády a nebo domácí zvířata, jsem se smál. Samozřejmě že časem to začalo být úmorné a i u nás doma došlo na moment, kdy se televize najednou nezapnula. A ano, směšný byl i Eduard Hrubeš a ten klip se smějícími se lidmi. A hovořit o tom humoru, že je trapný, je liché - protože drtivá většina humoru obsahuje buď neštěstí jiných, nebo sex, nebo fekálie či politiku. I ve společnosti se přátelé nejspíše zasmějí při vzpomínkách na to, co se jim přihodilo za nehodu. A pak, v rámci toho, co humor nabízí, si tento pořad vedl docela dobře. ()

BFG2000 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa... nutit lidi smát se tragédii jiných. Ano, jsou tam vtipné scénky, jsou tam dokonce i velmi vtipné scénky, ale všechno negativně přemaže již zmíněné utrpení. Jsou to mnohdy anonymně brané klipy, kdy ani nikdo vlastně neví, jak to dopadlo. A opravdu nechápu, jak tuhle zhovadilost mohla vysílat zrovna ČT. A ten kdo se tomu směje? Začít přemýšlet by bylo na místě. Jinak o kabátu, do kterého je celý pořad zabalem s pořádnou čepicí v podobě Hrubeše raděj nemluvím. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama