Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

kulyk 

všechny recenze uživatele

,,Hele, hele, Mařka, von upad na koule! No fakt, roznožmo hópnul ze střechy na plot, to je debííííl. Jé che che che". ,, No jo, starej, ten bude k hovnu jak ty! Íchi chi cháááá". A tak si tak proplouvá běžná rodina svým romantickým večerem, sosá bránik a přikusuje zaviláče či utupence. Ze slizu uplácaný Hrubeš zaznamenal před lety takový úspěch, až nám ho musí srát do obýváků dodnes. ,,Juj, táto, sekačka a koťátko, kotě a sekačka, to bude prdel.... ááááá je to tady, už lítá krvavej šlem a masokostní mouka! Pojď, natočíme taky nějakou hlínu a pújdeme do bedny, vyhrajeme kameru a sousedovic Toníček pukne vzteky! Podstrčíme malý třeba žiletky, ne? Nebo dáme babce prohánědlo do žrádla a zamkneme hajzl, to bude bžunda, panečku. A víš co? Víš co? Počkáme do prvního úterý sudého měsíce přechodného roku, až to na nás zase přijde, a frkneme do soutěže naše třicetivteřinové sexuální eskapády, no to se národ smíchy posere!" ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jako dítě jsem Neváhej a toč sledoval pravidelně a vždycky jsem se u něj nasmál. Taky je pravda, že dnes už se na podobné ptákoviny nedívám, a když něco podobného náhodou vidím, spíš se zarazím, jestli to dotyčný přežil. Eda Hrubeš byl klasika a k tomuto pořadu se hodil. Hosté už méně, zbytečně to natahovali (viděno optikou dítěte). Dvě hvězdy tomu dám a už se na to raději znovu nepodívám. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad, který běžel mnohem dýl než od roku 1999. Na rozdíl od Natočto si to drželo úrověn a nesnažilo se dělat tam blbosti a nechutnosti jako Rychlý, Hrubeš byl mnohem kultivovanější a nesnažil se dělat zbytečné vtipy. Sice postupně se tam taky něco objevovalo, ale pořád v únosné rovině. Za těch x let se pořad téměř nezměnil a jel si svojí lajnu. ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle pořadu mam vředy ještě dneska. 10 let starý rádobyvtipný videoklipy (převážně z Ruska), kterejm se v sále kdovíproč všichni smáli. Jako třešnička na už tak zkaženym dortu byl Hrubeš, kterej podle mě vůbec nevěděl a jeho styl bylo něco strašnýho. Toho bych nenechal moderovat country večer v Horní Dolní, natož cokoli v televizi. Fujtajbl! ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních tele výdobytků konzumní post-listopadové společnosti první poloviny 90. let patří neodmyslitelně k tomu, u čeho jsem jako malý prďola vyrůstal a v době, kdy jsme neměli internet, natož pak YouTube, to byl jediný způsob, jak se kouknout na epic fail držkopády, kočku na skateboardu nebo rodinné trapasy. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama