Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to to nejlepší, co kdy GoT předvedlo, ale jistojistě to nejepičtější. Hned třikrát jsem měl při sledování husinu, a to i přes tu výheň, která venku panuje - jmenovitě při návratu Aryi, při souboji Aryi s Brienne (jeden z nejlepších mečových soubojů v celém seriálu!), no a pak v momentě, kdy přilétla na scénu Daenerys s epickým „Dracarys!“ Skutečně skvělé, jediné čeho se děsím je to, že zbývají už jen tři díly... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Já se teda v případě tohoto dílu nerozplývám nadšením. Bezesporu patřil k tomu lepšímu, ale třeba taková 7 sérií očekávaná shledání pro mě osobně byla nemastným a neslaným zklamáním.Tento díl měl pouhých 50 minut, přesto si hodně prostoru našla putovní dýka, kterou nikdo nechtěl. Je velmi pravděpodobné, že ještě sehraje významnou roli, jinak takový příval prostoru opravdu nechápu. Závěrečná bitva byla naprosto skvělá a luxusní. 7 sérií museli diváci čekat na ty kokoty na koních, ale stáli za to. Sice zněli tak, jako by se někomu nepodařilo jim udělat obřízku, ale v takovém počtu to znělo děsivě. V závěrečné bitvě jsem ovšem žalostně postrádal smrt nějaké úhlavní postavy, kterou bych mohl následně oplakat. Na plný počet to z mého odborného fanouškovského pohledu prostě nebylo. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud hledáte důkaz, že dlouhodobé hulení marihuany nenávratně poškozuje mozkové buňky, nehledejte dále. Stačí se podívat na Psychora a jeho zmatečné a zavádějící poznámky. V GoT jsme nemohli vidět lepší bitevní scény než ty v téhle epizodě. The Spoils of War je nejlepší možná fanfiction pro ASOIAF. That being said, spěchá se s dokončením seriálu, dokud je ještě relevantní, a z toho pramení časté (a pro zhulence nelogické) přeskakování prostoru i času, což na druhou stranu chápu a vlastně i oceňuju. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Bran je čím dál divnější a protivnější. Tříokou vránu bych nechal raději dělat Hodora... Jinak trochu nechápu ten rychlý transport z Dračího kamene. Daenerys letěla na drakovi, to chápu... A Tyrion a dotrackové letěli airbusem?  :-))  PS: pane Psychor - já nevím, jestli chtěl Jamie sekat hlavu drakovi - spíš chtěl zabít Daenerys řekl bych  ;) ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší. Díl. Tečka. Při (ne)kvalitách sedmé série mě neskutečně udivuje, jak se tvůrcům podařilo ukočírovat tak úžasnou bitevní sekvenci bez sebemenší chybičky. Scéna, kdy Drogon vletí na bojiště za ho kouzelné Djawadiho hudby a priceless výrazu Jaimeho zosobňuje snad veškeré touhy všech skutečných fanoušků seriálu. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)

Reklama

Reklama