Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 040)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kladní hrdinové jsou vyčerpaní, tak přišel správný čas překlopit zrcadlo a obsadit do hlavních rolí padouchy, tedy alespoň v 3D animovaných dětských filmech, jelikož ve filmech pro dospělé tato revoluce proběhla již dávno. A stalo se to frontálně, neboť nejdříve spatřil světlo 3D světa antisuperman Megamysl a skoro současně se stal králem padouchů (ne)milý zloduch Gru. Padouch nabízí všechno, co jako divák od 3D animáků očekávám, mix gagů, vtípků, zábavy a okázalé akce, originálního hrdinu, byť v trochu neoriginální variaci Wolkerovské pohádky O milionáři, který ukradl slunce, samozřejmě moralistickou stopu a happy end, téměř až dojemný. Podíl tří holčičích sirotků na polidštění padoucha je až čítankově patrný, mně jako dospělému divákovi přišel tenhle element možná trochu nadbytečný, ale nahlíženo dětskýma očima jde o nutnost. Ani ten největší padouch přece nemůže být tak zlý...v dětském filmu tedy... :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Nejspíš jste slyšeli o tom padouchovi, co ukradl pyramidu. Lidé to nazývají zločinem století.... Ale skutečný zločin století bude, až UKRADNEME MĚSÍC!!!!“..... Příznivci vědecko – technické revoluce, ale i citlivější dušičky, vtipálci, kteří se dokáží radovat z naschválů a všichni ti, kteří vyznávají pravidlo, že ŽIVOT JE PLNÝ ZKLAMÁNÍ – (PRO NĚKTERÉ LIDI), by měli zbystřit: veselý animák pro celou rodinu je tu! Bavil jsem se já (protože je to zábavná ptákovina), bavil se můj syn (protože to bylo zábavný (?)). U nás doma máme s odpovědí na otázku: KDO JE TEN ZÁHADNÝ HRDINA? jasno. Spíš nás zajímá CO UDĚLÁ PŘÍŠTĚ? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Na střelnici nikdy nic netrefím – je to zbraní? 2.) Chci návod, jak se stát dobrým rodičem. 3.) Jsem obdivovatelem příšer všeho druhu. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $69miliónovTržby USA $251,513,985Tržby Celosvetovo $543,495,033Tržby za predaj Blu-ray v USA $83,364,516 //počet predaných kusov 3,369,863Tržby za predaj DVD v USA $202,660,906 //počet predaných kusov 13,783,683 ║ __Bžunda ako sa patrí!!!__ A ďalšie animačné prekvapenie roka 2010, v podstate je to taký zjav ako kedysi bol prvý Shrek, ako za ten normálnejší menší rozpočet a štúdia Universal, by som nečakal takú bombu aká sa im na už okukané pomery dokázala podariť. Zábavnosť až nadpomery neúnosná, animačne veľmi dobré, postavy skvostné plus na vrch bodujú postavičky tých mini mrmlúňov, príbeh ani na chvíľu neomrzí. __Delikátna záležitosť __ /videl v kine 3D verziu 2x: 100%/ __Rok 2010 sa stáva rokom animačných skvostov od Príbeh Hračiek 3, Ako si vycvičiť draka, Ga'Hoole: Legenda o strážcoch + Já zloduch. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Watch this, is so fun to see, huh, despicable me! Tak som sa aj ja konečne dopracoval k týmto milým, premilým mimoňíkom, ktorí už zopár rokov zásobujú internet rôznymi gifmi. Môžem vyjadriť len a len spokojnosť a dobrý pocit na duši po spustení záverečných tituliek. Ja, zloduch vlastní skvelú hlavnú postavu, už na začiatku spomínaných, rozkošných žltých trkvasov, neohranú anímákovú story a zábavu pre malých aj veľkých. Niektoré animáky bývajú prespríliš detské a plné ne-skrývaných rád do života, druhé naopak publikum maloletých príliš nepotešia, keďže vtípky v nich vložené sú primárne určené pre starších a omladina ich docení až postupom času. Ale v tomto prípade sa dokázala nájsť istá miera medzi oboma stranami, takže zostane ovca celá aj vlk sýty. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná zábavná pohádka, která je vyloženě pro kluky a omládla mě tak o 10 let. Mimoni jsou sice až moc infantilní a fakt,že jim nejde rozumět mě celkem iritovalo. ale Hlavní hrdina je skvělý, zbraně vynalézavé až trhlé a dá se zde i slušně zasmát. Lehce mi vadil hlavní záporák, který byl trošku podivín. Přesto super- 80% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • Film bol animovaný vo francúzskom štúdiu Mac Guff v Paríži. (Greenpeacak)
  • Gru (Steve Carell) a ředitel banky zamíří zmenšovací paprsek na gauč, který je přesně kolmo na televizi, přestože v předchozím záběru jej Gru otočil vůči televizi o 180°. (chleba24)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama