Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (665)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že asi do štvrtého dielu som každý nový Saw očakával s veľkým nadšeným. Potom keď sa z toho stal akýsi seriál plný nelogických blbostí moje očakávania a nadšenia upadli až sa nakoniec úplne stratili. Tento (dúfam, že naozaj) posledný diel je už tá pravá žumpa nielen samotnej série, ale celkovo hororového filmu. Recyklácia už videných nápadov, prinavrátenie jedenej z najhlavnejších postáv skvelého prvého dielu za účelom prilákania diváka (alebo konečného logického vysvetlenia? :D).. no proste tvorcovia už mleli z posledného a je to vidieť. Pri žiadnom diely som nešiel pod 50%! pretože i keď to bolo akokoľvek tupé, tie pasce boli stále coll. SAW s jeho za všetko hovoriacom prívlastku 3D je nie len tupý, ale žal totálne nudný a nič sa v ňom nedeje. R.I.P. 2004 - 2010 ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Takže dámy a pánové, právě jsem se vrátil z kina a chci se s váma podělit o své názory. Zaprvé bych chtěl říct něco o sobě. Já hrozně rád vymýšlím pokračování a Saw pochopitelně není výjimkou. Já jsem tak přemýšlel a snažil se vymyslet co nejodpornější pasti, které by se tam mohli vyskytnout. Zde však tvůrci nezklamali a opravdu se tam 3 navržené pasti objevily, takže za to jim moc děkuji. A teď k filmu. V životě jsem neviděl předvídatelnější film. Já jsem prakticky už od začátku jasně určil kdo zemře a taky se tak stalo. Asi chyba v Matrixu, nebo se napojili na mé mozkové vlny a natočili to podle mě. No, nevim... Další věc je extrémní dávka klišé. Tenhle film jen opakuje to, co už tu bylo 6x v méně očividné formě. Je to asi takhle: Chlap má někoho zachránit, vyslechne pravidla (čeká až do dojetí pásky), snaží se oběť zachránit (sebepoškozením), neuspěje,konec! Maximální krvavé orgie + nulový výsledek = samoúčelnost. Další problém mám s uvěřitelností. Jsem ochoten pominout, že Hoffman už asi zkoupil polovinu garáží a domů ve městě, ale past, kterou přichystá na detektivy ve své pracovně, bych spíš tipoval na dílo Chucka Norrise, než relativně reálné postavy Hoffmana. A to už vůbec nemluvím o závěrečné pasti pro jednu z vedlejších postav. Jestli se chtějí ubírat tvůrci touto cestou, tak v příštím díle nejspíš ona oběť spadne do rakety a vyletí do vesmíru. Konec pro mě nebyl překvapením, protože fanoušci už celou věc dávno rozluštili, takže ani zde kytky nekvetou. PS: Vypadá to, že politologové budou muset do učebnic připsat novou ideologii, protože Kramerismus se už rozšířil na celé spolky lidí. PPS: "Hoffman alias hrdlobod." Kimble to vystihl lépe než já. :-D ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Podivuhodná torture porn odyssea SAW se (aspoň dočasně) loučí a to jedním ze svých lepších dílů. Jako jediná postosmdesátková hororová série poslala do kin celých sedm úzce - byť vychtěně a úsměvně - provázaných filmů, v nichž jsme nahlédli do opravdu mnoha nepřívětivých sklepů, kotelen, skladů, garáží a motelových pokojů a byli v nich svědky řady šílených dilemat a vynalézavých způsobů mučení a usmrcení. Mnohokrát loutka na tříkolce oznámila, že si chce zahrát hru, a mnohokrát se rozezněl notoricky známý hudební motiv uvozující závěrečnou skládačku s dalším samoúčelným rádobyšokujícím zvratem. U sedmičky se mi líbila zápletka i pasti (samozřejmě obojímu se dá snadno vysmát, což platí pro celou sérii) a potěšil Flanary. A jako zakončení téhle překombinované série, v níž je zdaleka nejsympatičtější postavou "vrah" Jigsaw, je to podle mě adekvátní. "Na to zapomeň." ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha dílů... Jaký už 7? A už poslední.. Už si myslím, že bylo na čase. Ne že by se mi saw celkově jako horor nelíbil, to ne, ale na d 4-5 díl podle mě zbytečně natočené další díly, které diváky už nemají prakticky čím novým překvapit. Ano, vždy se vyskytnou nové pasti, ale už je to ohrané... 55% ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

„V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy“ slibuje producent filmu (v souvislosti se Saw jsem si nikdy otázky týkající se ne/příběhu neklad). Producent (zjevně idiot), scénárista (zřejmě bez mozku), skladatel (možná dítě), herci (evidentně z ulice), kameraman (možná taky z Ulice), střihač (neměl nůžky) a režisér (pro něj neni žádná nadávka dost sprostá) by se měli do konce života (alespoň toho mýho) zavřít do sklepa a zahodit klíč, možná se vzájemně pobavit vlastní medicínou, aby na vlastní kůži prožili ten nesmysl. A s nima by se tam možná měli zavřít i skalní fandové! Tenhle rádoby film jsem viděl až od 70 minuty a bohatě mi to stačilo. Tak špatně zkurvený cosi jsem letos fakt neviděl (Poslední vládce větru je oproti tomuhle oscarovej nářez. To je ale asi každej film). Směju se všem co dali pět hvězd (vlastně všem co dali víc, než dvě :D) týhle stupidně morbidní telenovele, kde krev má barvu jak jahodovej Polar (ten tou svojí červeností ve tmě skoro i svítí). Tož tak :D ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Na místo původně avizovaného Davida Hackla, režiséra Saw 5 (2008), byl pár dní před zahájením natáčení na jeho post dosazen Kevin Greutert, režisér Saw VI (2009). (MovieKings)
  • Chester Bennington, představitel Evana, má ve skutečnosti na těle několik tetování. Ta, která jsou vidět ve filmu, ale nejsou pravá. (Vojtino)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama