Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

Muž jménem Matt ukazuje své taneční schopnosti na různých místech po celém světě. A tancem přivádí lidi do dobré nálady, jak děti, tak dospělé. (Benjamin-L)

Recenze (165)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Stejně jako si Forrest Gump jednou řekl, že se proběhne a lidi ho následovali, tak i tenhle Matt si procestoval celý svět a každou ze svých návštěv zvěčnil skrze potrhlý taneček natočený na kameru. Občas se k němu přidalo pár lidí, někdy si s ním zatančila zatraceně velká kupa lidí a za doprovodu kýčovitého dojáku z tohoto projektu vznikl vcelku příjemný krátký film. Snad o tomhle Mattovi někdo natočí biografický biják a dílo bude dokonáno:). ()

gerry007 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad a skvělé zpracování. Krásná ukázka toho, že ať už běloši, černoši, Indové, Arabové nebo Asiati - všichni jsme v jádru stejní, resp. v podstatě stejně prdlí. Myslím, že jen velmi málo lidí se při sledování tohoto videa neusmívá. Doporučuji zkouknout i ostatní díly (Matt Harding zatím natočil 3 takovéto filmy - v tom nejstarším z roku 2005 je i Praha). ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ovšem toto je veliká paráda... Kde sakra ten Matt může bejt? Super nápad s tím tancem... Normální lidi se tam jenom vyfotí a tím to hasne, kdežto tenhle Matt, to je teda dobrej kolík :o). Docela by mě zajímalo, jak předsvědčil tolik lidí, aby s ním objíždělo Svět a tancovalo :o), joke. Ale zajímalo co jim dycky před natáčením řekl, jestli třeba : Zdarec lidičkové, mohli byste si tady se mnou na chvíli zatančit? :o). Klobouk dolů hlavně před tím množstvím navštívených zemí...No a do toho podmanivá písnička, hmmm... Lidi, tohle Vás prostě nabije! ()

SjamK 

všechny recenze uživatele

"Všichni na světe jsou jedno, spojíme se dohromady a uvidíme, že to tak je, jen podívejte, lidi se můžou radovat a tancovat nejen v New Yorku, ale klidně i někde v Africe, všechno je strašně krásný, vlastně jsem se po tomhle videu znova narodila, zítra odlítám obletět zeměkouli a všem vykládat, jak dobře mi to dělá... a vám může taky, když si zatancujete se mnou!" - Taková ta populární velkolepá myšlenka jak jeden šel, pravděpodobně tím zrovna zachránil svět, a zase se vrátil domů se skvělým pocitem, co dokonalého zrovna udělal pro celé lidstvo. Ehm, natočil pětiminutové video. Ehm ehm. - No dobře, náš kamarád Matt to asi úplně takle nemyslel, prostě si zajel na výlet (kdo by nechtěl?) a přitom se bavil natáčením videa. Tady by asi měla být tečka. Jedinej problém je nejspíš ve mně, tendle přístup ke světu mi někdy přijde příšerně naivní a nechtěně ve mně probouzí lehce xenofobní pocity. Je to nefér, já vím. Ale zatím se mi zdá, že v praxi to sbližování národů vypadá spíš jako invaze matrjošek do pražských suvenýr shopů než rozpustilý pouliční tanec. Cítíte ten hořký podtón?... ()

jahol 

všechny recenze uživatele

1)Na tohle se dá koukat pořád... a pořád nacházíte další a další milé detaily. 2)Jen ti, co nesoucítí, ti smutní prázdní asociálové, dávají méně než za dvě. 3)Je mi přes padesát, žil jsem zatím hezký život a pozvolného vysychání a smrti se nebojím. Ale poté, co jsem viděl tohle video, si říkám.. kurva, kéž bych tady S NIMI mohl být tak dlouho, jak to půjde... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama