Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Hotovej Iron Man na ruský způsob, tedy až na to, že Tony Stark měl to nejlepší vybavení a Timo "nezničitelné" Leninovy saně. Překvapivě jsem nerozuměl ničemu, co bylo napsané. Když si člověk tak tak zvykne na angličtinu, eventuálně i němčinu bych ještě zvládl, tak mu tam šoupnou azbuku a je zase v prdeli. Dále co stojí za zmínku - jména. Já vím, že se tam tak jmenují, ale bože muj, ve filmu to bylo děsný. No, byla to kravina. Ale pokud to budu brát jako komediální parodii na scifi hodné 21. století, tak si to ty 2* zaslouží. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

I když nadsázku neustále nezdůrazňuje a neshazuje se vtípky, přepálená ruská „komiksovka“ se nebere vážně. Soudím tak z toho, že naivní dějovou kostrou jakoby vypadla z přelomu 80. a 90. let a přerod uťápnutého studenta v zodpovědného hrdinu nezištně pomáhajícího lidem přesně kopíruje šlépěje Petra Parkera (ten ruský jen namísto pavoučích superschopností disponuje létající Volhou). Je dobře napsaná i zrežírovaná, s přijatelnými triky a povědomými postavami, takže jakmile na tuto inspirační hru přistoupíte, nedává šanci nudit. Lepší 3* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby Celosvetovo $22,070,000║ Príbehová kopia Spider-mana, plus niečo z Iron Mana, či Supermana, hudba zas ako z Temného Rytiera, ale dobre Rusi sa snažia a robia čo môžu, hlavne že nenudia čo je asi najväčšou výhodou filmu, obsadenie ujde, trikovo slabší priemer ale tie horšie animácie rýchlo zahládzajú rýchlim strihom čo sa aspoň cení v konečnom výsledku stráviteľnosti filmu. /55%/ ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Zatial co prva polovica bola ruskou variaciou na Transformers, ta druha zase na lubovolny americky hrdinsky film- Superman, Spiderman, Iron Man...co vam len napadne.....znie to nepredstavitelne? Vysledok je vsak prekvapivo pozeratelny. Samozrejme treba ratat s nedokonalymi trikmi, roztrasenou kamerou a obcas neprehladnym strihom (najma v akcnych pasazach citit rezervy) no pribehova linia plni ucel dokonale takze film relativne bavi a nenudi. Slusny pokus o maly rusky popcornak. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Přetavené americké blockbustery pro teenagery pa rússkomu. Tvůrci důkladně nastudovali, jak se vyrábí popkornová jízda pro nenáročné a docela se jim povedlo udělat z toho obstojný kus ve stejné kategorii. Zamrzí vskutku debilní motivace a cíl jinak velmi dobrého arcipadoucha (jak známo, hrdina je tak silný, jak silný je padouch). Dále pokud srovnám konkrétně s Transformery -- věková skupina cílového diváka je stejná, tedy poměrně nízká. To ovšem s kombinací tou, že hrdina je vysokoškolák a nikoli středoškolák (ono v Rusku řidičák dostanete nejdřív v 18ti) působí poněkud retardovaně. Nejvíce sympaticky na mě působili staříci - vědci. Ostatně jak je ukázáno třeba zde, klidně bych jim vývoj takové mašinky věřil. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama