Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Příběhově lehce upravený Spiderman (už to někdo sice psal, ale měl jsem stejný pocit při sledování filmu), kde se hlavní postava nazývá Auto-man či Volha-man :o)). Herci hrají celkem dobře a jsou převážně sympatičtí. Velká škoda některých cliché scén, pár nelogičností a několik slabších efektů. Celkově ale zajímavý počin, lepší tři, chvílema to útočilo i na 4 hvězdu. Ruský Hollywood ožívá:-)). ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Rusi si spravil taký svoj blockbuster sprvkami komixoviek á la Spider-Man. Ide o veľmi jednoduchú zábavu s fajnovými špeciálnymi efektami, nadupaným soundtrackom a prekrásnou Ruskou v hlavnej ženskej/dievčenskej úlohe. Od filmu netreba očakávať samozrejme žiadne zázraky ale prvoplánovú zábavu. Ak si ulietavate na amerických letných blockbusteroch tak si užijete rozhodne aj toto. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ruský Peter Parker se nad Moskvou prohání v létající Volze a na paty mu šlape diamantový magnát. Parádní superhrdinský biják šmrncnutý poetikou československých seriálů pro děti a mládež. Chci pokračování, ve kterém nakoukneme do minulosti, titulek na poslední straně hlásá: ”Co se to děje za železnou oponou? V totalitou zalité Moskvě pracuje na přísně utajovaném projektu trio nejlepších sovětských vědců. USA se snaží nakouknout pod pokličku a vysílají do Moskvy jednoho ze svých nejlepších agentů (samozřejmě superpadouch se superschopnostmi). Konspirace, špionáž, láska a jedna černá Volha. Již příští měsíc v dalším čísle Černého blesku!” ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Starý, krásný GAZ 21 není ještě do šrotu, ale naopak si zahraje hlavní roli v tomto snímku. Retro Volha, kam se hrabe Fantomas. Pro vzlétnutí sešlápnout oba pedály současně. Je to takový zmixovaný, zjednodušený Ruský příběh, který už jsme mohli vidět ixkrát. Tento příběh se odehrává v Moskvě a hlavní hrdina sice není Superman, nýbrž obyčejný student, ale který vlastní neobyčejné létající auto z nanokatalizátorem ohromné síly. Trochu jednoduché trikové efekty, které však nebudí pohoršení. Je to zábava a já se bavil. Co myslíte, má Černý Blesk děvče ? ....ovšem že jo.... Tak co myslíte ? O čem to bude ? Podívejte se, ten film za to stojí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jistě se mezi ruskými kráskami ještě najdou takové, které vyhledávají týpky v naleštěných Mercedesech, ale ty vychytralejší již jistě vyhlížejí na obloze nějakou tu létající Volhu, neboť superhrdinové jsou v Rusku stále ještě nedostatkovým zbožím. Přesto si myslím, že vlastník nadhledu, se schopností orientace mezi všemi těmi Viktory Alexandroviči a Olgami Andrejevnami, si tuhle ptákovinu, nestydatě kopírující emerické ptákoviny, může užít bez zásadních následků pro duševní zdraví. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama