Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rozpočet 120 miliónov za toto? Obyčajnú romantickú komédiu šľahnutú blbými kecami o sexe? Ani od Wilsona to nebola najlepšia komédia, od Witherspoon zas najväčšia romantika. No a režisér pripravoval toto 5 rokov. A nakoniec prepadák storočia skoro. Nečudo, že to bol jeho posledný film. A Jack Nicholson si tiež zaslúžil dôstojnú rozlúčku. Za 120 melka mohli postaviť rovno nové mesto a nie prispievať snobom na prajvit džety. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Poznám, keď na mňa príde únava a zo 121 min. sa stane kulevrúca sračka aj keď s celkom príjemným obsadením... Ako viem? hej, neviem, prečo sa takéto srdco pučiace, slzo duniace "snímky" točia. Deti v Afrike nemajú čo piť... heeej piť, nie to ešte jesť, hróózne a tam nejaká pravá blondýna väzme za toto honorár, no hrozné... kam ten svet speje, nešššejse. Toš nudil som sa aa neviem, čo som mal práve tuna postrehnúť, stratený niekde v 15 min. 3/10 ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Od Jamese L. Brookse očekávám uvěřitelné charaktery, romantický příběh, ale už od dob Lepší už to nebude určitě ne komedii. To je největší chyba, co od tohodle čekat. Romantický film je to každopádně na standartní úrovni s nepochopitelným chováním některých jedinců! ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Všichni víme, že Reese je boží a božská jednim tahem; všichni víme, že Rudd je stálice romanťáren, která ráda všecko hraje na jedno brdo; všichni z mnoha zkušeností víme, že jakmile se všecko šíleně klasicky rozjíždí, máme se pro jistotu obávat ještě šílenějc klasickýho konce. A přece, světe div se, How Do You Know má v sobě nákej podivnej element překvapení. Na vině nejspíš bude jednak jméno vrchního skladatele (big wtf?!), jednak milej, pohádkovej a přesto jaksi zvláštně přirozenej konec (myšleno zhruba ta půlhodina od porodu). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V úvodu jsem zapnul počítadlo aforismů a začal se trýznit. Nudou, nedostatkem citu pro vtipnost, pseudoproblémy softbalistky s opožděným mentálním vývojem, tradičně afektovaným slunečníkem Wilsonem, po Meg Ryan druhou nejpřeceňovanější herečkou amerických romantických filmů i Nicholsonem v roli trapného panáka, který na konci odmítl dopadnout z okna hned vedle autobusové zastávky. Pokud má žánr romantické komedie dlouhodobý problém s šedivou průměrností, tohle bylo natřeno několika jejími vrstvami.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení probíhalo ve Philadelphii a Washingtonu od 1.3 do 23.10.2009. (Terva)
  • Keď Jack Nicholson (Charles) hovorí Paulovi Ruddovi (George). že cíti neuveriteľnú bolesť v hrudi, podobnú tomu, ako sa cítil, keď si vzal Lipitor, je to odkaz na film Lepšie neskoro ako nikdy (2003), kde Jack Nicholson, ktorý stvárňuje Harryho, informuje lekára, že berie Lipitor, zatiaľ čo sa lieči na infarkt. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama