Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Madison 

všechny recenze uživatele

Toto že natočil režisér jednej z najlepších komédií všetkých čias, kde Helen Hunt a Jack Nicholson popri fenomenálnom čiernom humore hrajú tak živo a prirodzene, že vám žáner "romantická komédia" v žiadnom prípade nie je cudzí?! Tejto witherspoonovskej romantike chýba žhavá irónia, vtipný nadhľad, posmešné dialógy presiaknuté sarkazmom a celkovo som mala dojem, že režisér chvíľami dej nevie posunúť do ďalšieho levelu. Scény s Witherspoon a Wilsonom boli po dialogickej stránke tak hlúpe a rozpačité, až boli vtipné. Kŕčovité 3* dávam za sympatickú hereckú zostavu a vynikajúceho Nicholsona, ktorý dokáže zachrániť aj to, čo vyzerá byť už stratené. ()

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Musím řici, že film jsem si krásně užil. Pravda, mluvit o filmu jako o komedii se opravdu nedá, pokud takový byl záměr, pak se jedná o zklamání. Já si nicméně užíval "civilního" příběhu bez všech těch žánrových klišé, které už jen těžko vydýchávám a které jsou (bohužel) v daném žánru výsadou. Bavilo mne sledovat dialogy (byť mnohdy zbytečně natahované) a hlavně jsem se pak bavil velmi příjemným herectvím ústředního kvarteta. Mile překvapen hlavně z důvodu očekávání mnohem horšího, v žánru romantických komedií však typického filmu. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Poznám, keď na mňa príde únava a zo 121 min. sa stane kulevrúca sračka aj keď s celkom príjemným obsadením... Ako viem? hej, neviem, prečo sa takéto srdco pučiace, slzo duniace "snímky" točia. Deti v Afrike nemajú čo piť... heeej piť, nie to ešte jesť, hróózne a tam nejaká pravá blondýna väzme za toto honorár, no hrozné... kam ten svet speje, nešššejse. Toš nudil som sa aa neviem, čo som mal práve tuna postrehnúť, stratený niekde v 15 min. 3/10 ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Poznáš až to přijde. Prostě poznáš, až přijde ten nejvíc zbytečný film, který není ani vtipně blbý, aby se člověk zasmál nad jeho stupiditou, který není dobrý prostě vůbec v ničem. Který je jen a jen zbytečný. Herecké výkony 0. Příběh 0. Zvraty? 0. Humor mínus 5. Nevím, jak víc vyjádřit, že se mi to absolutně vůbec nelíbilo a byl to jeden z těch nejhorších filmových zážitků, protože všechno bylo hrozně umělé. Já vím... Dát tomu odpad... jenže to je mi zase vzhledem k Reese a Paulovi líto.. tak alespoň za ně je tam ta půl hvězda. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Společně s Cizincem nejhvězdněji obsazená nuda loňského roku. Příběh je absolutně o ničem, postavy jsou nezajímavé a celé je to až příliš dlouhé. Brooks se navíc režijně vyčerpal před 14 lety a tak pomalou a nudnou romantiku už jsem dlouho neviděl. Herci se taky zrovna moc nesnažej a jedinej Owen Wilson řekne během filmu aspoň 3 vtipný věty. Zasloužený propadák.20% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem List After List. (Greg)
  • Natáčení probíhalo ve Philadelphii a Washingtonu od 1.3 do 23.10.2009. (Terva)
  • Pro roli Charlese se chvíli uvažovalo i o Billu Murrayovi, který ale nakonec odmítl. (Greg)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama