Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 50. – tých letech byly na Sibiři objeveny bakterie mimozemského původu. V roce 2004 se pokoušejí američtí vědci v přísně utajované laboratoři kdesi na Aljašce vytvořit mimozemský klon. V laboratoři se však stane něco špatného. Vědcům se ještě podaří vyslat nouzový signal a uzavřít celý objekt. Na místo je povolán tým amerických vojáků, kteří mají za úkol zjistit, co se zde událo. (videofil)

(více)

Recenze (33)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty digitální helikoptéry v úvodu jsou vážně roztomilé. Zřejmě nová supertajná zbraň, která nijak svými lopatkami v pohybu nerozpohybuje větve stromů, ani když prolétává těsně nad nimi :-). Všemožný mix tradičních vojensko-vědecko-vetřeleckých sci-fi horrorů do něhož pro jisottu nacpali skoro všechno – vražedný sliz, digitální pavouky i nehezké ufouny, akčnější průměrný díl Akt-X o dalším sliznatém šmejdu z vesmíru s ukázkou, kam až to v roce 2004 dotáhl Lorenzo Lamas, k výraznější, přesto řadové vedlejší roli. Neurazí, nenadchne. Film, u něhož asi nejvíc záleží na vašem rozpoložení a vhodném okamžiku, kdy na něj koukáte, než na samotných jeho ne/kvalitách. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Niečo na spôsob Resident Evil ale vo veľmi lacnom prevedení. V zásade dosť otrava, ono rok výroby 2004 hovorí sám za seba - natáčalo sa aby sa niečo natočilo a predalo...ta tam sú dobré časy hororovej kinematografie... idem pozrieť nejakú vlasatú ducharinu - tam aspoň viem čo dostanem a neočakávam nejaké ambície. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Originálním námětem tento film opravdu nehýří a jak se brzy diváci sami přesvědčí, tak mnoho zajímavého tu stejně k vidění ani není. Snad jen z čistého zoufalství se tak můžeme mrknout, na další marný pokus Lamase vrátit se na výsluní, na kterém vlastně ani nikdy pořádně nebyl. Jen tentokrát vyměnil nadupanou motorku za ochranný oblek a hrál zde spíše vedlejší roli. Jeho postava totiž nedostala zas až tolik prostoru, jak bychom asi očekávali. Již od úvodních minut si můžeme všichni udělat obrázek o digitálních efektech (viz helikoptéry), které se ani v průběhu filmu moc nezlepší. Je však paradoxem, že to jsou právě pozdější speciální efekty, co mě zaujalo nejvíce. Postupné proměny (metamorfózy) mimozemského tvora totiž rozhodně okořenili jinak dost nudný děj, který povětšinu času postrádal jak napětí, tak i akčnost. Tím samozřejmě nejvíc trpěla atmosféra, která místy nehorázně uspávala. Mohli za to především hloupé dialogy a fakt, že se herci ani moc nesnažili ze sebe vymáčknout alespoň průměrné výkony. ()

Sinusiridum odpad!

všechny recenze uživatele

Já se těšila že bude večer horor!!! :-)) BYL!! :-) filmu se překvapivě dařilo ztrácet moji pozornost každých pět minut, dalších pět minut psycho jak je to pitomý a rychle přepnout..nicméně..vždy jsem mrkla zpět co se stalo dál....a NIC..pořád stejná zmatenost dokolečka dokola....už jméno Lorenza Lamase jako hlavní hvězdy dopředu lecos slibovalo :-) Nesmírná únava po celý film, chvílemi smích, když střelili nakonec doktorku mezi očka velká úleva :-))) + konečný "NEPŘEDVÍDATELNÝ" šok!!!!! hahaaa...musí do Bílého domu...LOL. ()

levhart odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo mě varovat už jméno Lorenzo Lamase na prvním místě mezi herci..ale jsem nenapravitelný optimista a zase jsem se nachytal.....hrozné digitální triky, hrozní herci, hrozné hlášky...tohle je odpad jak vyšitej.....a zlatý hřeb..nekonečně dlouho močící voják, který by si měl prý podle sexyvojandy pořídit větší zbraň :))))))) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Kanade a trvalo iba 14 dní. (hladass)

Reklama

Reklama