Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Botič 

všechny recenze uživatele

"This-type-of-movies-blind!" Podle nosa poznáš kosa (přinejmenším Barbru Streisand), ale co když by to najednou nebylo možné? Faces in the Crowd je podivný film, který snad musel propadnout časoprostorovou trhlinou přinejmenším z roku 2000, kdy se kiny proháněl Keanu Reeves v podobně (ne)atmosférickém thrilleru Sleduje tě vrah. FITC je tak další hororový přírůstek bez výrazu, který se ztratí v záplavě ničím nevyčnívajících rádoby detektivek se silnou ženskou hrdinkou v hlavní roli. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoc, ale mě Faces in the Crowd náramně bavil. Samozřejmě díky skvělé Mille Jovovich, protože ona je jako herečka fantastická. S takovým tématem jsem se ještě nesetkal a rozhodně zajímavý nápad. I tak se tento snímek nedá brát jako horor, ale spíše krimi/thriller, tak aby někdo po zhlédnutí nebyl zklamán. Já jsem od toho čekal dost a dostal jsem ještě víc díky převapení, které mě čekalo. Málo které krimi zaujme tak jako toto. Hudba, atmosféra a herecké výkony všech postav skvělé. K úplné dokonalosti něco málo chybí, ale i přesto kvalita.. 8/10 = 85% ()

Reklama

Kity162 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, dávat takhle málo, protože to bylo koukatelné, člověk se nenudí a zajímá vás, jak se to bude dál vyvíjet. Jenže ty jejich podivný "chyby" mě naštvaly. Tady jsou ty největší - SPOILER: proč má blonďatý dítě, když tam spala akorát s černovlasym poldou nebo s tím jejím bývalým hnědovlasým? (vlasy se jí neměnily, ty měla vidět spráně) A i ona sama tam hraje brunetu, tak sakra proč to andělsky blonďatý dítě?! A když se tam nakonci prochází po tom tržišti, nebo co to je, tak tam jen tak za ní přiběhne její dítě (cca 4letý), protože se tam jako procházelo? :D Ještě po tom všem, co se jí stalo (Mille), tak nechá svoje malý dítě courat samotné venku? :D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Určite zaujímavý nápad s tou diagnózou - reálnou diagnózou, ktorou trpel aj napríklad Brad Pitt, za to určite pochvala. Čo určite nechválil je to, že divák pozná vraha skoro od začiatku a po druhé: film je nastavený predsa na to, že hlavný svedok nerozoznáva tváre, nie? A nie, že nerozpoznáva hlasy a keď na ňu hovoria tri rozličné osoby, tak ich nevie rozoznať. Alebo u Jovovich slepota automaticky znamená hluchotu? Tej beťárke to asi ale bolo jedno, hlavne, že sa mohla tváriť, že spí s viacerými mužmi, aj keď to bol stále ten istý. Rozhodol vizuál, lebo vzdychy boli vždy v rovnakej tónine a zápachu. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Skvelý a originálny námet, pár brilantných nápadov a scén, stále krásna Milla Jovovich a... jej absolútna absencia aspoň štipky talentu, s pribúdajúcimi minútami stále citeľne slabší scenár, neustále odbiehanie od hlavnej dejovej linky s vrahom do absolútne zbytočných odbočiek (zamilovaný policajt, návštevy barov s kamarátkami...) a miestami pomerne nudný dej. S tým polmiliónom tvárí hercov, ktorí si vo filme zahrali asi tak 15 sekúnd, sa budete cítiť presne ako hlavná hrdinka -dezorientovaný, šokovaný a absolútne bezbranný voči tomu, čo sa na vás ešte len chystá. Dve hviezdičky za peknú Millu, charizmatického McMahona a pár vskutku luxusných scén ako metro alebo trik s kravatou. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)
  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama