Reklama

Reklama

VIP Poker Show

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2009

Obsahy(1)

Zábavny pořad Tv Nova, především o pokeru, kde se známé osobnosti utkáváji s profesionály v této celosvětově popularní karetní hře. (Hadža)

Recenze (35)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Vedle Mesárošové by chtěl sedět asi každý hráč, ale nemůžeme za umělost dávat body tvůrčímu týmu... :))) Na noční pobavení slušné, ale chyběly tam servírky nahoře bez a poker obecně (ano, to je jasná narážka). Avšak byl zde započat vývoj českého pokerové slangu. Od teď je dealerka kočička, dealer kocourek, fold foldánek a když jste na řadě, vždy se zeptejte "Co teď můžu udělat?". Kočička vám odpoví:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Poker je snáď najobľúbenejšia hazardná, kartová hra na svete. Hlavne v posledných rokoch sa teší veľkej popularite. Stal sa z toho istý druh športu, pri ktorom sa točia veľké peniaze. Priame prenosy z vrcholných podujatí sú bežne vysielané špecializovanými televíznymi stanicami. Ľudia z českej komerčnej TV NOVA sa tejto témy chopili po svojom a pokusili sa využiť poker v jednej zo svojich relácií. Ku stolu posadili štyri medialne známe pseudocelebrity a dvoch údajne profesionálnych hráčov. Dlhé hodiny som presedel pri hraní pokeru cez internet a už veľa krát som sledoval tých najlepších svetových hráčov priamo v akcii prostredníctvom satelitnej televízie. Takže som nebol zrovna nadšený z toho v akom štýle sa to nieslo vo "VIP Poker Show". Nemalo to úroveň. Takto sa to nehrá! Poker mám moc rád, preto aj za nepodarenú snahu ho spropagovať, dávam aspoň jednu hviezdičku. * ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Znovu se marně ptám: Není tohle filmová databáze? Proč je tu tahle sračka, proboha? Které debilní hovado to sem strká? Nebo si TV sračky zNova a zNova zaplatila reklamu? ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Za zahraničními pokerovými show tahle naše zaostává o několik koňských délek. Nemá to žádný spád a Martinák je úplný tragéd. Kdo do tohohle pořadu prosadil tohohle hňupa a pokerového analfabeta? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ta Nova dokáže vždycky překvapit. Spojení "jakoby" slavných osobností (výběr vskutku pestrý - nesnesitelný Nekonečný a taková neskutečně blbá Mesárošová, která jakoby chtěla dokázat, že modelky jsou blbý jak malovaný saně-) s "jakoby" tuzemskými profesionály v pokeru a vše okořeněné příšernými komentátory, který zkušenosti sbírali asi na mistrovství v pexesu. Doporučuji si dát partičku v nejbližší hospodě, určitě se pobavíte více. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

To mi řekněte proč tam NOVA dala zrovna moderátora, co to v životě nehrál, tam teď mele úplné hlouposti a je to všem pro smích. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byla solidní prasárna…Vygumovaných mozků tu bylo dost – dámy jistě prominou, ale tohle bylo už moc. Pokeru tam ve skutečnosti moc zúčastněných nerozumělo, ale to bylo produkčním fuk. Hlavně že se to na to pár lidí mrkne, zúčastnění se pobaví (a to doslovně)…Berger, Drda, Mesárošová,Dolinová, Mašlíková, Erbová,Vízek, Náhlovský atd…to mluví za vše. Jedna hvězda za Jelínka – který se musel v duchu smát, jak by je všechny oškubal a Domču oprcal… ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Naše české televizní stanice už několikrát dokázaly, že umí posrat i jinde světově divácky bodujicí pořady ( viz. například Trosečník vs. Survivor či Big Brother). Nemá cenu proto napínat a hned prozradím, že VIP Poker Show si můžeme už zaškatulkovat do této kategorie těchto našich komerčních propadáků. Největší problém vidím v tom, že se celý projekt snaží k obrazovkám dostat i lidi, kterým tato karetní hra příliš nic moc neříká a to tím, že více než polovinu hráčů tvoří naše známé televizní celebrity s nejlépe obrovským výstřihem. Tohle celé divadýlko má však pochopitelně i negativní odezvu od pravidelných fanoušků této hry, protože se z toho všeho stává spíše zábávná show, která přímo vygraduje příchodem Dana Nekonečného s jeho kouzelnou rozkoší. Největší průser je však v samotném komentování pana Martináka, který nejen že o samotné hře ví očividně úplné houby, ale ještě vydrží celou stopáž opakovat stejné fráze a hloupě přikyvovat ke slovům jeho odborného kolegy. Hrůza... Moje hodnocení však nakonec dosahuje dvou hvězdiček, díky pár zajímavým momentům, které se sem tam přeci jen vyskytly a taky za celkového vítěze této estrády. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Hvězdička jen kvůli hře samotné. Komentátoři jsou tragický, rádoby "celebrity" mi připadají, jako by jim pravidla někdo vysvětlil půl hodiny před přenosem, ale tváří se při tom jakoby hráli ME WSOP. Světlou stránkou je snad jen účast pokerového profesionála, který hraje trochu slušnou hru. ()

Dixxx odpad!

všechny recenze uživatele

tak tady to sem opravdu nečekal!! poker mám rád i si ho občas zahraju, ale když sem shlídnul jeden díl (náhlovský hroznej, dolinová nejhorší atd.), tak sem se musel smát. komentátor hlavní mi přijde, že o tom ví úplný kulový, opakuji jedny a ty samé nesmyslené věty dokola. Zlatá nova sport, eurosport a sport1, kde muzete videte kvalitni poker. nikomu nedoporučuji tohle vidět! ()

eye candy odpad!

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, chtěl jsem dát jednu hvězdičku za Dana Nekonečnýho který je vskutku ojedinělý a unikátní zjev spadlej z banánový planety. Určitě by stál za důkladnější psychologický rozbor, škoda že ještě nedostal vlastní talk show na nově. Mohl by zpovídat slavné zvířecí osobnosti o jejich zažívacích problémech a na závěr by si spolu dali trochu šumsvistu. Nicméně, kdyby se zde hodnotil Dan tak to by musel být jedině plný počet, jinak to nejde a dát plný počet něčemu tak směšně amatérskému, to by mě zítra srazil na d1 odlomenej panel a tak si zítřejšek rozhodně nepředstavuji ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Raději si stokrát zahrát pokera na Facebooku, než marnit čas u téhle šarády s "celebritami" v hlavní roli. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly, ale ty s Danem Nekonečným byli hodně vtipné. Jasně, nebylo to tolik o pokeru, zvlášť moderátor moc nezvládal a dva "profi" hráči mnohdy hráli dost divočinu, ale byla zábava to sledovat. (50%) ()

JoseBenes 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo za komentátora? Já vím, že ho kolega z profesionálního okruhu téměř nepustil ke slovu, ale to ho neomlouvá ve chvílích, které mu zbyly. Říct třikrát "tak...tak....tak", to jsem se musel hlasitě rozesmát. No a poker, jak každý tuší, samozřejmě stál za hovno. Že ty rádobyhvězdy dostaly školení? To asi očividně nepochopily pravidla...hlavně, že jsem je naučil pětiletého bratránka během půl hodiny. ()

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad doporučuji lidem, kteří poker v životě nehráli a neviděli. Do začátku dostatečné. Pro hráče pokeru a ty, kteří se o poker zajímají důrazně doporučuji toto nesledovat. ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Já se nedívám ani na poker, když hrajou profíci (když nehraju já, tak mě to nebaví). Natož abych se díval na nějaký šmucky, který ani neznaj pořádně pravidla. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s pokerem nic společnýho. Tupá Dolinová a ne o moc chytřejší Mesárošová + Josef Náhlovský, to nemůžu brát ani jako vtip. Hrajou to jak prasata, protože evidentně poker viděli jen z projíždějícího vlaku... no, že já se tady vůbec rozčiluju! Je to prostě hrůza. ()

Reklama

Reklama