Reklama

Reklama

Temné zpovědi

  • Kanada Dark Confessions (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bezstarostný výlet se může změnit v noční děs. To se přihodí dvěma kamarádkám, které jsou bezdůvodně zatčeny a brutálně vyslýchány. Jejich cesta na svobodu je velice obtížná. "Béčkový" thriller vznikl v produkci Čechoameričana Lloyda A. Simandla, jenž výrobu svých filmů přenesl do Čech. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

montel odpad!

všechny recenze uživatele

Angelina (Kate Rodger) a Jennifer (Lisha Snelgrove) si spolu vyjedou na výlet. Při obvyklé policejní kontrole jsou obě dívky zatčeni. Při pokusu o útěk postřelí policistu, jsou však brzy dopadeny. Poté obě dívky převezou do tajemného kláštera, kde je čeká buď vězení nebo život v otroctví...Tupá zhovadilost s několika českými herečkami, z nichž nejznámější je Eva Aichmajerová. Lloyd A. Simandl je opravdu režisér naprosto katastrofálních filmů. Toto je ale opravdu drsná blbost,postrádající jakoukoliv logiku a nápad. 10% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Na Temných zpovědích je nejvíc zarážející jejich relativně velmi vysoké hodnocení, za které pravděpodobně může opakované vysílání na Nově v polovině 90. let a milosrdný časový odstup, který z paměti odfiltroval tu fascinující stupiditu scénáře a režijní bezradnost. V paměti pak zůstaly půvabné křivky obnažených slečen, které se snaživě pokoušely o erotické pozice. Film nijak nevybočuje z běžné produkce pana Simandla, který představuje hodně zvláštní kategorii ve filmovém průmyslu...Temné zpovědi fungují výhradně jako softporno a za to mají ode mne 15 % celkového dojmu. Jinak přímo ztělesnění kategorie odpad. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lloyd A. Simandl se snaží prosadit i v hororovém žánru, ale jak je vidno ze všech jeho filmů, tak docela marně. V jeho dílech totiž kromě erotických scén, aby člověk tu hororovou opravdu pohledal. A myslím, že ani lupa by nám divákům nepomohla. Ne jinak je tomu i u tohoto filmu, který si zařazení do hororového žánru zasloužil omylem. Zřejmě největších úspěchů se jeho filmy mohou těšit u nadržených teenagerů, kteří se určitě rádi podívají na nahé ženské těla. Kdo by taky ne, že? Samotný děj staví na velice chabém scénáři, který je navíc docela dost nudný a hlavně laciný. Atmosféra filmu je naprosto totožná s většinou Simandlových filmů, tudíž uspávající bez špetky napětí, ale za to nabitá jistou dávkou erotického jiskření. 3/10 ()

Madax 

všechny recenze uživatele

Dokonalý brak, tak nějak by se dal nazvat tento film. A když říkám dokonalý, myslím tím skutečně dokonalý. Roztomile hloupoučká podívaná od začátku do konce, která však navzdory svým pokleslým kvalitám diváka zaujme a pobaví. V žádném případě nevidím důvod tento film kritizovat jenom proto, že nemá zrovna kubrickovské kvality, když svůj účel plní dokonale... divák musí prostě počítat s tím, že sleduje béčko a neměl by být zklamaný. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Zarazila mě spousta vysokých hodnocení. To u Simandla není obvyklé... Po chvíli jsem pochopil proč. Nejen Eva Aichmajerová a Kateřina Kornová vytvářejí zajímavé erotické dusno, ale to pro mě neznamená, že budu hned sypat hvězdičky. Jde totiž o klasický Simadlův tajemný pseudohoror, kde američané jsou nadlidé a ostatní lůza, co k nim vzhlíží. Atmosféra je v jeho filmech pořád stejná. Tento je tedy vyjímečný tím, že se tu svléknou (aspoň trošku) relativně známé "herečky", jinak jasný odpad!. ()

Zajímavosti (1)

  • V závěrečných titulcích je Eva Aichmajerová chybně uvedena jako Eva Achmajerová. Od svatby v roce 2009 již používá příjmení Decastelo. (masekjc)

Reklama

Reklama