Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání Něco jako komedie. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (409)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Zápory: Docela trapné, nesympatická hl. postava v podání K. Gilchrista, který neumí hrát a vyjadřovat emoce, prostě tam jen je; hodně nudných pasáží, kdy jsem měl chuť posunout film o něco kupředu, trapná moudra, hodně klišé. Klady: Emma Roberts, občas zajímavé nápady a obrazy (kupříkladu pěvecké vystoupení/ztvárnění hitu od Queens), pár lepších momentů; Emma Roberts (abych zdůraznil, jak moc prozářila tenhle průměrňák, uvádím ji podruhé). Celkově 50%, spíš podprůměr. Já už to vidět podruhé určitě nechci, ostatním to příliš nedoporučuji, snad jen fanouškům Emmy R :-) ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Ľahkou formou podaná dosť závažná téma. O celkové odľahčenie sa kvalitne stará Zach, ktorý je fakt (opäť) dobrý. Na film sa príjemné pozerá a hoci to nie je komédia, ktorá zabezpečuje permanentné záchvaty bránice, nájdu sa aj tu miesta, ktoré pobavia a rozosmejú, ale skôr svojou iróniou. Je to film, ktorý nezmení svet, ale stojí za vzhliadnutie (odporúčam hlavne rodičom). ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Well, this wasn't funny at all. Spíš mi to přišlo jako drama o klukovi, kterej propadá depresím a chce spáchat sebevraždu a tak se nechá na pár dní zavřít do "Blázince" a tam se toho jako zázrakem zbaví a i když tvrdí, že ještě neni v pohodě, mě teda příjde, že jo. A přišlo mi, že příběh Bobbyho byl docela slušně rozjetý a nakonec to tam nebylo vyřešený. Ale bylo to v podstatě to co jsem očekávala, že to bude. Takovej průměr, 3* ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film, ktorý nám ale nepovedal nič nové. Každý si tie svoje problémy musí nejako vyriešiť sám. A niekedy aj s pomocou druhých. Film so sympatickým Keirom, krásnou Emmou, s výborným rockovým vystúpením, ale hlavne s jednou výbornou scénou, ktorú som si pustila niekoľkokrát. Výborný song. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Přál bych každému zažít ten pocit, kdy si pustíte film, o kterém skoro nic nevíte a po chvíli si uvědomíte, že snad musí být inspirován právě vámi. Rozhodně nic pro ty, kteří se nechali strhnout pseudohodnotami většiny a řeší jen splátky nebo to, že má soused lepší auto. Víc filmů o nás "zvláštních". ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen přibližně za 6 týdnů. (Čulo)
  • Malby a animace budov, které můžeme vidět ve filmu, vytvořil americký umělec, architekt a grafik Brian Drucker. (Čulo)
  • V scéne, kde Craig opisuje svojich spolužiakov, je v zábere na neho vidieť, že číta knihu Be More Chill od Neda Vizziniho. Ten napísal aj text s názvom It's Kind of a Funny Story. (mimale)

Reklama

Reklama