Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (818)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Hm, tak tomu říkám pořádné ženy v pokušení. Vlastně je to ideální film pro manželské páry. První, celkem nezajímavou polovinu sleduje manžel v klidu na pohovce, zatímco manželka myje nádobí po večeři, uloží děti, vyžehlí. S blížícím se druhým poločasem muž na gauči jako obvykle unaven usíná. Manželka ho něžně vzbudí, uloží do postele a usedne na pohovku. Nyní totiž začíná ta nejlepší část filmu a manželovo chrápání a slintání přeci jen ruší umělecký dojem. Film skončil, žena ještě poklidí špinavé prádlo, odnese láhev od piva, smete rozsypané křupky a jde nabrousit nůžky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Největší překvápko za rok 2010..Horor typu Rape&Revenge přímo žeru a tenhle Je snad Nejlepší ze všech!.Ženy opět ukázali, že jsou divoké nejen v posteli..Celý její revenge probíhal krásně bez chybičky se super Efekty a celou dobu jsem ji držel pěsti! Doporučuji Všem milovníkům brutálních exploitationů ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $93,051Tržby Celosvetovo $1,273,000▐ teda riadna úchyláreň, ktorá si najprv spraví nechutnú pôdu pod nohami aby potom mohla začať krvavá čistka, troška zbytočný masaker, bez skutočnej podstaty, bez kúska chytľavého deja, len niekto chcel svoje zvrhlé chúťky preniesť na plátno /15%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Originál neznám, ale upřímně jsem nadšen že vznikají tyto remaky kdysi zapomenutých a ve své době obyčejných hororů (Poslední dům nalevo, Craziers, Úsvit mrtvých). Nejedná se o rozhodně špatné kousky. Chce to hlavně totálně se oprostit od teenage a notně přibrousit násilí. A výsledek se dostavuje. Neříkám že by mě I Spit on Your Grave ve své první polovině kdovíjak bavil, ale druhá polovička je už naprosto jiný šálek čaje. Pomsta je sladká a hrdince jsem upřímně a nepokrytě fandil. Bylo mi naprosto jedno co zbyde z "našich" hošánků. Podobně zaměřený Last House on the Left se mi ale líbil trošku více. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Snad jeden z mála remaků, který svého předchůdce nekopíruje de facto záběr po záběru, ale jde si tak trochu i vlastní cestou a i závěrečné vraždičky dopadnou trošičku jináč, než v původním kousku, oproti kterému tenhle revenge napínák dokonce i docela odsýpá. A i když to nejni kdovíjakej zázrak, nebyla jsem nijak zvlášť odvařená a z hadru už jsem to taky smázla, pořád má u mě tenhle od nasraný naivky poplivanej hrobeček velkej plus právě za to, že po všech těch Vtipnejch hrách, Recech, nebo Upírkách, co si je máte pustit dovnitř, nekoukám dvakrát na do mrtě stejný film s líbivějšími herci. 60% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • K MPAA šlo celkem sedm různých sestřihů filmu, aby se dosáhlo ratingu R. (Othello)
  • Chad Lindberg mal pôvodne stvárniť postavu Stanleyho, ale radšej si zvolil hrať postavu Matthewa. (misterz)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Day of the Woman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama