Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

Jordan 

všechny recenze uživatele

Klasický Farrellyovci v netradične myšlienkovo ženskej no humorom mužsky podanej easy komédii na sobotný večer, ktorej dominuje správňak/slušňák wilson, pár tradičných fekálnych fórov a niekoľko vydarených slovných prestreliek a dialógových vtipov, morálne ponaučenie no žiadne extra tlačenie na pílu a príjemný soundtrack. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až moc málo vtipných, za kule přitažených scének. Místo toho zbytečné protahování, honění se za vlastním ocasem a hrozně moc moralizování. Hall Pass mě po dlouhé době dokázal párkrát uzemnit, mlátil jsem sebou o postel a utíral si slzy. Bohužel jsem na další epileptický záchvat musel čekat dalších 15 minut při kterých jsem se naopak šťoural v prdeli. Nevyváženost je hlavním problémem veškerých současných komedií a právě Hall Pass se mezi ně může směle přidat. Místo toho, co by chtěl vidět asi každý divák, a to totální utržení z řetězu hlavních hrdinů a užívání si svobody, místo toho se celý smysl a děj filmu zatočil do zátoky "Kvalitní morálka" a v tomto smyslu pokračuje až do konce. Ano USA, ano silně věřící, ano Hollywood, ale do prdele, čekal jsem, že opět celý film neprokouknu po jednom traileru. Přesto dialogy psal inteligentní člověk, který ví téměř vše o manželských strastech, občas dokonalé konverzace a hlášky. 60% ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Bože, tohle bylo jak propagační video pro kampaň "Zachraňme tradiční americké rodinné hodnoty". Postavy byly příšerně generalizované, ženské tady byly pomalu šlapky a chlapi zase neschopní idioti. Některé vtipy mi silce sedly, ale brzy je zabil fekální humor, kterým se tady zrovna nešetří. Jestli mělo být cameo Arnieho Hammera vtipné, tak mi asi něco ušlo. To samé platí o vlasech Owena Wilsona, který měl asi stejného kadeřníka jako Nic Cage. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda filmy, které z dospělých chlapů dělají věčné kluky, co sami nic nezvládnou a musí mít rozumné ženy za zadkem, aby je životem postrkovaly správným směrem. Klišé a stereotypy se sice v komedii využít dají, ale měla by nabídnout něco víc, aby byla vtipná. Tenhle snímek něco navíc nabídl. Jenomže jen kluzký a nechutný humor a to doslova. Jakože vtipné jsou tam scény se sra..m na golfovém hřišti nebo průjem v koupelně. Nikdy více. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie pojednávající o tom, že i když máte možnost hřešit, z lásky ke své ženě to neuděláte. Prostě jen další kýč. Čekal jsem, že se alespoň zasměju, ale těch gagů bylo pomálu a dialogy taky příliš nebavily. Přesto dám 50%, protože i přes okatá negativa tu byli herci, kteří mi nebyli protivní a i když jsem se příliš nesmál, vyloženě jsem se nenudil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)
  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)

Reklama

Reklama