Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

Derek 

všechny recenze uživatele

farrellyovka balancujuca na hranici trapnosti (ako sme si na to u ich poslednych filmov zvykli) a kopirujuca svojim stylom tak trocha momentalneho krala komedii juda apatowa, zachranena niekolkymi vtipmy u ktorych som vybuchol smiechom. skoda ze to ma viac hluchych miest ako tych skutocne vtipnych, ale prezit sa to da... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komedie, která neurazí, ale ani nenadchne a po pár dnech z hlavy vyšumí úplně. Může za to především nevyužitý potenciál námětu. Mohlo to být totiž třeskutě vtipné, ale je to spíš klasická šablona o sebeuvědomění. Ani z Alexandry Daddario tvůrci nic kloudného nevytřískali. Film naštěstí zachraňují sympaťáci Sudeikis/Wilson, jejichž komediální talent táhne film výrazně nahoru. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Úplný prototyp podpůrměrné komedie, ve které nenaleznete prakticky zajímavého a rozhodně ne nic, čím by se Hall Pass odlišil od ostatních filmů této kategorie. Bohužel zde najdete jenom nesympatický cast, nesympatické charaktery, šablonovitý děj, nevtipné situace a spoustu hloupých momentů. Jediný světlý moment je asi Alexandra Daddario, která je ale žalostně nevyužita. Tady není naprosto o čem. Zbytečný film. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Owen nám sice stárne, ale zato po delší době hrál v něčem co mě bavilo. Podobné by bylo mé hodnocení šílených Farrellyových. Týden bez závazků je jejich nejlepší komedií od Ireny. Trošku zamrzí promrhanější potenciál zbylých kamarádů. Zato ovšem potěší 5. den, který se ve filmu vleze do plochy asi 2 sekund. Největší pecku si pro nás tvůrci ovšem přichystali na závěr. Představu o tom, co by se stalo kdyby dostal Hall Pass Gary, kterého hraje ve filmu krajně nevyužitý Stephen Merchant. V jeho fantazii se mu promítne sex s asiatkou, nechtěná likvidace jejího manžela, nucená likvidace asiatky, dalé do ještě čerstvého hrobu musí jít její babička i s chodítkem. Smůla je že na tohle všechno čumí další 4 svědkové na střeše, takže střelba, policejní honička. Skončí to ve vězení s něžnou předehrou do zadku od jednoho 150 kilového obra. Ale Gary i přesto vše co mu hrozí jde do toho. PS: Nesmím zapomenout na Richarda Jenkinse. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Bože, tohle bylo jak propagační video pro kampaň "Zachraňme tradiční americké rodinné hodnoty". Postavy byly příšerně generalizované, ženské tady byly pomalu šlapky a chlapi zase neschopní idioti. Některé vtipy mi silce sedly, ale brzy je zabil fekální humor, kterým se tady zrovna nešetří. Jestli mělo být cameo Arnieho Hammera vtipné, tak mi asi něco ušlo. To samé platí o vlasech Owena Wilsona, který měl asi stejného kadeřníka jako Nic Cage. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno