Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (690)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nevím, co zase všichni máte!!?? Z nebe padal príma modrý bordel a ten E.T. z podzemní garáže, co vypadal jako obří kunda, přesně zapadal do mých hrůzných snů o zániku civilizace a naučil mě chovat se k ženám s úctou. A to, že to celé bylo jen o honění (lidí ufounama) bez jakéhokoliv obvyklého balastu, mě taky kdovíjak nepobouřilo. Normální, pěkně udělaná agitka o redukci populační exploze od režisérů, kterým emzáci sežrali mozky. Akorát bych rád věděl, jak se jim podařilo ukecat ty chobotnice z Matrixu, aby jim v tom zahrály. Myslel jsem, že jsou nafrněné a takové štěky už neberou. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sci-fi jak z ‚padesátek‘ se vším všudy. Se spoustou přerostlých emzáků likvidujících všechno, co jim přijde pod chapadla a hlavně s neskutečně debilními postavami. Až na jednoho všichni uvažují jak chovanci diagnostického ústavu, tudíž to má chvílemi až groteskní nádech. AVP II nebyla náhoda, Strausové nejsou dobří vypravěči, a i když se strašně moc snaží, výsledky jejich práce fungují na délce traileru (nebo dříve klipu, či reklamě). ()

Reklama

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to zase je, ale opět jeden z velmi podařených filmíků a opět je zde zavrhován a podhodnocován. Pro mne je to taková obdoba DNE NEZÁVISLOSTI. Kluci Strauseovi odvedli přímo "DOKONALOU" prácičku a tento filmík nemá jedinou CHYBU ! Bravo ... jen tak dál ... pokud se dočkáme pokračování, tak doufám že bude stejně dokonalé. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +především zvuk, emzáci tu jsou pořádně vidět, ke konci to má pořádný grády, efekty, hudba, atmosféra, závěr -jestli že největší hvězdou filmu je David Zayas a Eric Balfour, tak je to celkem málo, má to slabší dialogy, špatné herce ve vedlejších rolích, český dabing taky za moc nestojí/// Samozřejmě všichni víme, že to je béčko, ale i tak jsem se na něj rád podíval. Tvůrce musím pochválit a odvahu. To co nám naservírovali, za to by se nemuselo styděl nejedno větší studilo. Postavy i divák je vržen do děje aniž by věděl odkud a proč, to už tu sice bylo, ale to co bude následovat potom, je v mnoha směrech hodně originální. Jen škoda, že se této události neúčastní hvězdnější herci, bylo by to totiž výborné. Film se dá dost dobře srovnávat s filmem Světová invaze./// Celkem 70%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové jsou kok*ti a megalomani. Chtějí všechno a hned a líp, jenže na to nemají. Chcete si tento film aspoň trochu užít? Koukejte na něj od poloviny - první část je jen máčka, ve druhé je akce. problémem akce je, že všechno nebezpečí je digitální a tudíž ani trochu nevyděsí. No a pak to 5 minut před koncem vypněte, prootže finále monstroznější než všechny Matrixy dohromady posílá Skyline definitivně do pekel. A já jen doufám, že Strausovi už nikdy nic nenatočí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)
  • Téměř celý snímek byl natočen v domě režiséra Grega Strause v kalifornském Marina Del Rey. (oje)

Reklama

Reklama