Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ninety nine per cent honesty is the foundation of every relationship... so bloody true! --- Kecka Wallace by se uživil daleko spíš jako stand-up komik než coby tahoun jinak sotva vyčnívající romanťárny. Jako pěst naoko tam občas působil, fakt že jo; a přitom se ani žádný "protiklady se přitahují" nekonalo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná, oddychová romantická drámička doplnená o pár humorných scénok. Na mňa to fungovalo, bavil som sa hlavne na Radcliffovi a Zoe - ich osobitý herecký prejav v spojení s humorne ladenými dialógmi a pár hláškami navodil celkom fajn atmosféru. Ako dvojke im to klapalo náramne. 70/100 ()

Reklama

Rohy212 

všechny recenze uživatele

(Londýn 24. 8. 2014) - Takový milý, nijak nepřeslazený film, ve kterém hraje dobrá hudba, 99 % herců je vyšší než Daniel Radcliffe a až na pár přemrštelých scén (vyhození z okna, spontánní cesta do Dublinu) si není na co stěžovat. Teda možná ještě na ten konec, kde se pravé rozřešení dozvíte až z animovaných titulků. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Já snad toho Radcliffa začnu v jeho post-potterovské kariéře ještě žrát. Čuch na nenápadné, ovšem žánrově vybroušené pecky, mu evidentně nechybí. Jasně, celá zápletka je strašně předvídatelná, jednoduchá a celý už jsme to viděli několikrát zpracovaný. Jenže už dlouho jsem to neviděl zpracovaný v tak scenáristicky nápaditém a upřímném kabátku, v němž se zábavně kulometnými dialogy rozhodně nešetří. Mezi Radcliffem a Zoe to navíc skvěle funguje. Normálně by to asi bylo za silné čtyři hvězdy. Kvůli efektu totálního překvapení a faktu, že už jsem se dlouho už žádné romantické komedie tak nepobavil, ale tu pátou prostě dát musím. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám Zoe ráda, nemůžu si pomoct. Asi se v těch jejích rolích tak trochu vidím. Tady jsem se musela smát jejímu koupání v rybníku. To jsem totiž celá já a kdo mě trochu zná, tak přesně ví proč:-) Jinak jsem naštěstí zcela oproštěná od srovnávání Daniela s Harry Potterem, takže můžu s klidem napsat, že tady Wallace a Chantry byl moc prima párek, který vám zpříjemní pár minut vašeho života. A teď mě omluvte, jdu totiž vylézt na střechu pozorovat hvězdy a vezmu si sebou bláznovo zlato, protože jsem strašně zvědavá, jak chutná. Za Zoe **** ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Napriek tomu, že prevažná časť filmu sa odohráva v Toronte, je možné si všimnúť hneď v niekoľkých scénach (00:07:40 – Wallace so synovcom sledujú horor, 01:19:20 – scéna v bare), že postavy nefandia "domácemu" hokejovému tímu (Toronto Maple Leafs), ale paradoxne ich najväčšiemu rivalovi – Montrealu Canadiens. (mclenin)
  • Scénář vznikl na motivy populární divadelní hry "Toothpaste" and Cigars od dvojice autorů T.J. Dawe a Michael Rinaldi. (Neffy)

Reklama

Reklama