Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Dado odpad!

všechny recenze uživatele

Poďme si zahrať hru s názvom "Hľadaj slovo". Dnes hľadáme slovo, ktoré má štyri slabiky, 10 písmen, opisuje podstatu zápletky tohto filmu a zároveň stručne tento počin hodnotí. Tí z vás, ktorí si myslia, že ide o slovo katastrofa, majú samozrejme pravdu a vyhrávajú dobrú radu - vyhnite sa tomuto scenáristickému, hereckému a vizuálnemu odpadu poriadne veľkým oblúkom! (0%) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to všetko, čo takýto ´´blockbuster´´ mať má. Trápny scenár plný debilných dialógov, pornoherecké výkony ( akurát len taký Bruce Davison sa snaží ), neuveriteľne nedokonalé a amatérske CGI efekty a réžiu, ktorej je jedno čo a ako sa vôbec deje. Proste klasický Asylum. 1 star za nápad a moje pobavenie. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A když byla ústřední dvojice schovaná ve skříni a až po uši ve vodě a chlapec vyklepaný zimou dal dívce radu: "A pozor na ledovou vodu.", né, to už jsem fakt nevydržela a musela jsem si jít utřít kapičku :D Když to berete s řádnou rezervou, některé hlášky i samotné situace fakt pobaví (já na ten kabel sice dosáhnu, ale nechám ho ve vodě, ať to nemáš jednodušší). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě určitě z přehledem nejpovedenější asyláckej kousek. Fascinuje mě, že to na co Cameron potřeboval 3 hodiny, tady z přehledem zvládli za 80 minut. Efekty jsou pravda špatný jako vždy. Herci debilní plus hlavní hrdina co je nesnesitelnej model (kam se na něj hrabe Di Kardio) ale zábava je to slušná. Určitě lepší než všichni ti žraloci, chobotnice, piraně a další podobný megaprůsery. Navíc konec je ultimátní. V původním Titanicu přežil aspoň někdo tady chcípnou všichni kromě hlavní hrdinky a to se počítá. Takže spokojenost.55% ()

Hartigan odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších snímků, jaký jsem měl tu čest ve svém životě spatřit. Tady není na správném místě vůbec nic. Trapnost, dosahující nebeských výšin, fackuje diváka na všechny strany po celou stopáž a i samotný příběh dočista nedává smysl, ale nikomu z natáčecího štábu to evidentně nevadilo. Zjevně ho napsal scénárista po víkendu stráveném na tom nejsilnějším cracku. Hlavního hrdinu máte už od začátku sto chutí hodit přes palubu a zakončení tohoto dílka bylo ještě více ubohé, než jsem očekával. Z "Titaniku 2" se vyklubalo nesnesitelné céčko na třetí,co má ješt tu drzost kopírovat název Cameronova megahitu. Ruce pryč a utečte, dokud máte ještě čas! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama