Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem viděl skoro vše co si na nás jak Marvel i DC Comics připravili v posledních letech na poli direct-2-dvd, a tak mohu oprávněně říci, že si DC šáhli až na samotné dno odpadu (štěstím je jim snad jen těsný souboj se strašlivým Hulkem v Planet Hulk). Hrozný scénář s debilními dialogy (ano, ještě více debilními než jsme u podobného žánru zvyklí) je doprovázen i bohužel naprosto nedostačující animací, která vypadá jak minimálně 30 let zastaralá. 20 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuju Batmana,drsného,bez citného pesimistu,kterého každy nemůže vystát.Slušnej animák,kterej sem si vyloženě pustil z nudy,protože Superman nepatři do mé oblíbené kategorie.Filmá dobré tempo,plno fantaskních postav a je až nečekaně nabušený akcí.Velice příjemné překvapení,hlavně postava Batmana....proč mě nemáš rád?ty si mi ukradená,já jen musim dohlídnout,aby neudělal Kal-El nějakou chybu! :-) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trochu vlažnější sprcha po tématickém DC showcase týdnu... Nejnovější snímek z rukou talentované Lauren Montgomery postrádá jakýsi větší náboj, což se nepříznivě odráží i na akci. Ono jí tu není málo, jen je o dost zředěnější, než jak ji jsme v ostatních supermanovských animácích zvyklí vídat. Jakkoliv je vizuální zážitek v rozlišení 1080p naprosto dokonalý a bezchybný, stále je to blučková nuda. Situaci zachraňuje sympatická stopáž a kreslená sexy hrdinka, ze které mnoha fanouškům komiksu musí vypadnout oči z důlků... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zmätočný názov filmu je len korunou nad premárnenou šancou. Hlavným problémom je chaotický nezmyselný dej plný dier, ktoré prevŕtavajú film od prvých minút . Taktiež psychologické pochody postáv sú aj na komiks mimoriadne samoúčelné (záverečná premena Kary), rovnako ako motívy Darkseida, ktorý v príbehu pôsobí vycucane z prsta. Na druhej strane Wonder Woman je skvelá a Batman priam úžasný. Jeho cynické hlášky nemajú chyby (i keď pôsobí ako tieň originálnej postavy Batmana). Škoda len, že má vo filme minimálny priestor (a to má meno v názve!) a pôsobí viac ako štatista v sci-fi fantasy. No obzvlášť zamrzí animácia, ktorá je miestami odfláknutá (Batman, Superman). U Lauren Montgomery sme boli zvyknutí na vyššiu latku... ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Závěrečné mydlení Darkseida se Supermanem a jeho sestřenicí na Kentovic farmě je zdaleko to nejlepší z celého filmu. Zbytek má velice blízko k odpadu, slabý (a často i hloupý) scénář, tuctová animace a vůbec, vypadá to jako narychlo spíchnutý superhrdinský animák zaměřený na dámské publikum. Tohle se paní Montgomeryové nepovedlo. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama