Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (545)

swamp 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý průměr. Apatow pro mě býval zárukou kvality, ale teď by si měl sakra začít rozmýšlet, než se pod něco podepíše - i když chápu, tohle prostě, bohužel, vydělá na paničkách, které se u toho budou popadat za břicho a budou si dělat legraci ze svých nefunkčních manželství. Další z komedií, ve které kdyby chybělo cca půl hodiny, nemusela by se za sebe úplně stydět. Já už zkrátka doufal, že fekální humor je minulostí. Sečteno podtrženo: Wiig je ucházející, možná by bodlo rozvinout dříve (a dokončit) šaškaření s O'Dowdem, Byrne je sexy a správně bitchin' a zbytek party je jen nutné pozlátko. Jo, a nebýt postavy Melissy McCarthy, byl by to pořád průměr, ale zasloužený, takhle nechávám sice hvězdy 3, ale je to spíš 2,5* s tím, že vlastně už ani sám nevím, proč jsem nakonec nedal dvě. Proč? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,A PROTO JSEM PŘEMÝŠLELA, ZLATO, ŽE JE TOHLE MOŽNÁ TVOJE DNO. PROTO TI ŘÍKÁM, ŽE DOSÁHNOUT SVÉHO DNA JE DOBRÁ VĚC, PROTOŽE CESTA UŽ VEDE POUZE NAHORU“..... /// Annie je sympatická. Annie je cáklá. Annie má problémem. Jsou to šťastní a zamilovaní lidé, kteří vypadají tak perfektně, zatím co ona padá a padá.... To, že je zřejmě nejzábavnější (ale i nejhorší prodavačkou klenotů) jí moc na optimismu nepřidá… Po všech těch psoudokomediích a rádoby vtipnejch intelektuálních zápletkách, konečně prdel pro obyčejnýho člověka(?)! Tyhle ženský problémy by i vás chlapi mohli bavit, přestože třeba ve Vegas pařej jen ,,skoro“. Holky tomu totiž uměj ,,dát na prdel“ i doma. CHCI MÍT KOULE U SVÝ TVÁŘE! Řešej ty svoje problémy s vtipem a svižně, až to fakt občas vypadá, jako poslepovaná směs scének. Pointy jsou ovšem dotažený do (téměř) ABSOLUTNÍHO KONCE! Přiznávám, mě prostě posraný svatební šaty od Lady St. Petsois JuJu pobaví víc, než pakárna v divadle. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že zařizování svatby je fakt legrace. 2.) Jsem pozvaná do brazilský restaurace. 3.) Mám bujný představy, když ženská řve ,,TEČE TO ZE MĚ JAKO LÁVA!“. 4.) Při sexu se nejradši dívám na politickou debatu. 5.) Thx za titulky ,,Brousitch“. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Ženský manifest, upozorňuju jen na to, že žádná tzv. "pařba" se nekoná. Annie je taková normální holka až na to, že se jí totálně všechno sere. Opustil ji chlap, zkrachoval podnik, bydlí v pronájmu, a aby toho nebylo málo, její nejlepší kámoška se vdává... a jejda. Snaha o pirátskou kopii je tady značná a to se mi nelíbí Paule, naštěstí to všechno zachrání Kristen Wiig, které to člověk fakt věří. Jinak jsem tak dumal, proč se tu sakra nedostalo víc známých ksichtů, no pak jsem si uvědomil, že těžko by tyhle situace někdo věřil Jenifer anebo Jolie. Mravních ponaučení je tady požehnaně, taktéž "normalních" situací ze světa žen. Každopádně pravdu? Bavil jsem se a vřele doporučuju. 7/10 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trapný ("budu se vdávat" "uaaaaaa!" "nádherný šaty" "jeeee!", přetahování, aby jedna kamarádka ukázala, že je lepší než druhá), nechutný (zvracení z jídla, fekální "humor"... ok, něco z toho dopadlo vtipně "už to leze, už to leze... už to vylezlo" nebo "Jsi v pohodě?" "Právě jsem se vysrala na ulici"), stupidní (prodavačka si v obchodě sama odhání zákazníky stupidníma poznámkama – co je na tom vtipnýho?), snobský. Kirsten Wiig mám celkem rád, ale tady je moc trhlá. Spoustu scén je totálně přehnaných. Rose mám sice rád, ale ta pro změnu hraje mrchu, takže taky nejásám. Od eRkové komedie čekám něco jiného. A rozjuchaný a uslzený americký závěr mě nenadchne. Nějaká pozitiva – jo, tak 3–4 vtipné momenty a pár vtipných rozhovorů jsem zaznamenal, a pak Chris O'Dowd byl správnej striktní polda. # příběh 4 | hudba ? | humor 4 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Vždycky žasnu nad těma vyhrocenejma americkejma svatbama. Z pojmů typu zkušební večeře fakt seru. U téhle komedie jsem se ale fakt pobavil. Bál jsem se, aby to nebylo něco alá Sex ve městě, ale zdejší humor byl naštěstí v apatowovském stylu. Potěšila mne přítomnost blicích a sracích fórů a Kristen Wiig je vtipná. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Predtým, než sa Jon Hamm (Ted) presadil v Hollywoode, bol učiteľom drámy na John Burroughs School v Ladue, Missouri. Jednou z jeho študentiek bola aj Ellie Kemper (Becca). (m.a.t.o.)
  • Vystrašená žena v letadle, vedle které Annie sedí, je Annie Mumolo, spoluautorka scénáře. (Brousitch)
  • Posledný film, v ktorom sa objavila herečka Jill Clayburgh. (m.a.t.o.)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama