Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (3)

Tionois

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu: Seriál hodnotit nemůžu a ani nebudu, neboť mě nic na světě nedonutí pustit si druhý nebo, budiž mi nebe milostivo, třetí díl. Skoro se mi chce začít podnikat v produkci anime, lepší počin než tohle zvládne každý. ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože. Děti před mateřskou školkou mají na vygumování mozku Teletubbies, děti z mateřské školy toto. Nečekejte v komentářích nějaký háček, nejedná se o guilty pleasure a příjemnou blbost... na tohle by člověk musel mít hodně upito nebo vyhuleno... A přitom je šuku-fucku celkem lákavý název (P.S. japonsky to znamená něco jako požehnaná). ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Konkurence na trhu japonské televizní zábavy dosahuje takového přetlaku, že se předmětem zájmu staly i cílové skupiny, které, doufejme, nepředstavují významné procento populace. Zcela specifické zadání producenta nejspíše znělo: "Nebylo by marné zkusit seriál, který by mohli sledovat pedofilové (v Japonsku zřejmě běžný divák) se svojí osmiletou holčičkou." Japonci jsou velice svobodomyslní a nevědí, co je to papež, tudíž realizace tohoto zadání byla ze společenského hlediska brnkačka. Tvůrčí a technické problémy spočívají v tom, že musíte najít vhodný kompromis mezi příběhem a charakterem postav na jedné straně (chcete, aby se o těchto kategoriích dalo alespoň něco říci) a echci humorem, roztomilostí kouzlíček a potvůrek, šišláníčkem, volánky a kanýrky na straně druhé (těch, logicky, chcete co nejvíc). Mahó šódžó slibuje nejpravděpodobnější splnění obého, problém vyřešen. Jelikož nejsem ani pedofil, ani malá holčička, seriál se mi moc nelíbil a vydržel jsem pouhých 7 dílů. Jde o výkon, k němuž si přesto gratuluji. Můžete mi gratulovat též. Téměř odpad. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama