Reklama

Reklama

Recenze (15)

honeysuckle 

všechny recenze uživatele

Obě verze The Parent Trap se mi moc líbí. Tahle je ozdobená zejména výkonem hlavní představitelky, která skvěle odlišuje postavy sester Sharon a Susan a střídá akcenty. Výborné jsou scény s rodiči dvojčat: Maggie a Mitchem, to pak padají hlášky (Mitch: "Hey, Maggie, you look pretty good. What did you do to yourself?" Maggie: "*Do* to myself?"). Mimochodem naprosto okouzlující Maureen O'Hara v roli Maggie spolehlivě rozzáří každou scénu, ve které se objeví. Kostýmy jsou boží, já prostě šedesátá léta můžu. To vše doplněné skvělou ústřední písničkou: "Let's get together yeah, yeah, yeah, why don't you and I combine? Let's get together what do you say? We can have a swinging time..." ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, kterou jsem si už dlouho plánovala shlédnout. Navzdory tomu, že jsem viděla remake Past na rodiče, jsem se odhodlala podívat i na tento originál. Jelikož nemám ráda, když se dívám na podobný film se stejným scénářem, jako jsem viděla prvně. Ale šlo o to, že Past na rodiče je remake, tak jsem se přemluvila kouknout na tento originál. Musím říct, že jsem měla i přes velmi vysoké hodnocení obavy, že se mi film nebude líbit a nebo, že si ho neoblíbím tolik jako Past na rodiče z roku 1998. Musím říct, že film mně neskutečně bavil, porovnávala jsem si jaké nebo podobné scénky byli v remake, užívala jsem si charismatického Briana Keitha a celková atmosféra filmu byla prostě skvělá. Bravo. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Parent trap z roku 1998 s Lindsay Lohan v roli dvojciat Haley a Annie sa mi pacila viac. Je to moja srdcovka a dufal som, ze povodny film bude este lepsi. Dobre, ja nespochybnujem kvalitny herecky vykon Hayley Mills v tomto filme, ani spominany konflikt socialnych vrstiev, co je tu zobrazeny. Ale celkovo neznasam interiery zo 60. rokov a tento film je ich plny. Film s Lindsay Lohanovou mi prisiel milsi a napaditejsi (scena s prepichovanim usi). Herci boli krajsi, prostredie bolo krajsie, len herecke vykony slabsie. Ale osobne tu rolu povazujem za najlepsie zahranu v kariere Lindsay Lohanovej. ()

Yalka

všechny recenze uživatele

Luisa a Lotka, jedna z úplně nejmilejších knih mého dětství. Obě slavné americké adaptace, tato z roku 1961, i novější z roku 1998, ponechávají z knihy jen základní kostru: tábor–výměna–reunion–svatba. Postavy ve filmech jinak nemají s těmi z knihy téměř nic společného (např. v knize žije Luiselotte jako matka-samoživitelka a nemá to lehké). Přesto jsem hodně smutná, že tento film nemohl být spolu s knihou součástí mého dětství. Je tam spousta reálií a situací, které by mě bavily a zajímaly, a o kterých bych přemýšlela. Věčná škoda... ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Ač se scénářem příliš neliší od remake z roku 1998, toto zpracování Luisy a Lotky je více "dospělácké", jak stářím dvojčat, tak i celkovým zaměřením spíše na vztah (a chování) rodičů, nežli sester. Méně pohádkové. Ovšem kdo má rád styl 60-tých let (aktektované, načančané ženy i interiéry, pevné mravy a povinný optimismus a úsměv na tváři), ten bude jistě potěšen. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama