Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Adman 

všechny recenze uživatele

Hehe :) Rodinná komedie jak má být! Když se řekne rodinná komedie tak si vyvavím přesně tento film. Film potěšující všechny členy rodiny - jak malé děti, tak dospělé rodiče. Příběhová linie je skvěle pochopitelná pro diváka v jakémkoliv věku. Nevím co se mi na filmu tak líbilo, ale nejspíš to, že ve filmu skoro není použito žádné násilí, vše je dětsky a romanticky barevné a veselé. U tohoto snímku bych nerozebíral každou část film zvlášť, ale bral bych ho jako celek, což se nakonec má. Jako celek je film prostě dokonalý. Dále bych zmínil hlavní aktérku Lindsay Lohan, která hraje to nejsladší koťátko jaké jen jde. Opravdu je doslova k snědku :) - ale pozor. Lindsay se nám vyklubala v pěknou buchetku k sežrání, je nyní velice hezká a krásná dívka, kterou bych rozhodně nikdy opvrchně nepohrdnul :) ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

V roce 1961 objevil Hollywood Kästnerovu dětskou klasiku a hned z toho byl pořádný rozruch ( Parent Trap, The - David Swift ). Nebylo se čemu divit. Takhle mile šťavnatý příběh se nevidí zrovna nejčastěji. I v tomto remaku toho zůstalo překvapivě dost, i když doslova se jedná pouze o herečku Joannu Barnes, jež si tady zahrála matku své dřívější role. ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

Heh. Ešte na strednej u nás na škole vyberali najlepších žiakov angličtiny z každej triedy. Nepýtajte sa ma na akú strednú som chodil, ale na to, aby ma vybrali mi stačilo vedieť rozoznať yes od no, a tak sa nás asi dvadsiatka šťastlivcov ocitla v kine :). Viete si predstaviť, ako asi chutí kino, keď zvyšok triedy rieši príklady z fyziky :). Ale nielen kvôli tomu má tento film moje sympatie. Je to proste príjemná, nenáročná zábava. Kde sú tie časy, keď dokázala zaujať aj vtedy ešte neskazená Lohanová? ()

cab 

všechny recenze uživatele

Rodinny film z produkce Disney o identickych dvojcatech, ktere se poprve a to nahodne potkavaji na tabore, kde se domluvi na vymene za ucelem videt sveho dosud nepoznaneho rodice a na pokusu dat je znovu dohromady. Mily a nekycovity humor je podporen dobrymi herci a zvlaste mladou (Lindsay Lohan). 90% ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl snad nejnaivnější film, jaký jsem kdy viděl. Typický americký kýč. Film trval přes dvě nudné hodiny a pořád ne a ne skončit. Sám sobě se divím, že jsem vydržel až do konce. Bylo to zdlouhavé, nezábavné, předvídatelné a trapné. Jediný okamžik, kdy jsem se zasmál, byla scéna s ještěrkou. Dávám jednu malou hvězdičku, která hodně zavání odpadem. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Když se Hallie (Lindsay Lohan) a Annie (Lindsay Lohan) potkají na táboře, mají holky na krcích podle jejich slov počáteční písmena jejich jmen. Po chvíli je ale vidět, že tam mají srdíčka. (Mr.Hudson)
  • Když jsou v táboře dívky za trest zavřené na chatě a jedno z dvojčat (Lindsay Lohan) jde ven, má ve vlasech bílou gumičku, ale na dalším záběru už má tmavou. (jirimat)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama