Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak se obyčejná holka bez práce dostane k tomu, že loví zločince za peníze, dostane bez problému zbraň a a jakoby nic ji nosí v kabelce...Heigl je sice kočka, ale tenhle film je slátanina, která by "normálně" trvala tak 40 minut, jelikož tak dlouho by ona vydržela dýchat v tom prostředí. Co ale stálo za to byl pohled na Jasona OMaru, který byl neskutečně k sežrání a jen jsem každou chvilku čekala, kdy to oba dva nevydrží a bohužel "vyšetřování" půjde stranou ;) Taková lehká oddychovka na sobotní odpoledne, kdy venku prší a teplý čaj Vám chladí dlaně :) ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

No otrochu viac lepšie než film podobný Exmanželka za odmenu a nebyť pôvabnej Katherine Heigl , ktorá už by sa mohla stať aj dobrou herečkou nebyť jej iních prednostnejších tvarov tak to nestojí za veľa !Prvá hodina je dosť o ničom a tá polhodinka sa celkom vydarila aj ked skôr by sa to hodilo na nejaký Tv film. ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Stephanie Plum je neskutečně roztomilá dáma. Roztomilá se v tomto případě rovná nešikovná. Není schopná si během půl roku najít práci. Když jí nové zaměstnání najdou její rodiče, ke kterým chodí vyžírat ledničku (neumí totiž vařit, jak roztomilé), ani zde se nepřizpůsobí. Neumí si najít partnera, a když už se zamiluje, jde o muže, který ji v jejích 17 letech odpanil na zemi v pekárně a pak jí už nezavolal. Romantika hadr. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Jak začít no zaprvé je to hodně nenáročná podivana už z principu z toho, že holka co prodává spodní prádlo a stane se z ní z ničeho nic lovkyně lidí je lehce úsměvná. Stopáž 90 minut je naprosto dostačující na Katherine se pěkné dívá to někomu může stačit, ale i nemusí. Jako na zabití 90 minut je to dostačující zábava ani nenadchne ani neurazí. Takový fajný průměr. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Som veľký fanúšik knižnej série, čiže mnohé veci (ako budovanie charakterov postáv) neboli pre mňa potrebné. Skôr som hodnotila ako hodnoverne knižku filmári spracovali a nemôžem inak, ako uznať že sa mi výsledok páčil. Nevyzerá to síce, že by sa chystali robiť pokračovanie, ale ja by som sa určite potešila. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama