Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Posílám to do propadliště za Katherine, která mě točila už v době, kdy byla stejně neschopnou manželkou Kutchera. Nebudu tu opakovat, že je to napodobenina jiného snímku, který jsem zjevně také plně nedocenila, vzhledem k hodnocení. Můžu ale s klidem říct, že tohle pozbývá vše, co by to mít mělo, nebo alespoň mohlo: vtip, šmrnc, spád, naději na lépe strávených pár minut, akčnost, napětí a romantiku. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Film s nijakými hereckými výkony, s nijak neuvěřitelným příběhem a já se přesto docela bavila. Nenáročný film, na který se dá koukat rozkouskovaně a přesto žádné kouzlo neztrácí. Film na večer před spaním. Nejvíce jsem se pobavila u scény, kdy hlavní hrdinka rychle hledá pistoli v kabelce, v tu chvíle jsem viděla většinu žen a jejich problém:D ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Slečna nebezpečná aka Pravá neblondýnka s kolty proklatě hluboko v kabelce………..ale jo, něco tam je, elán, akce, vtip, sex appeal……..sice poskromnu, ale je to tam. Určitě to není ten snímek, který má Katherine Heigl zase posunout o stupínek blíže k hereckému Olympu (platí i pro Jasona O'Maru), ale cílového diváka si tato, asi krimikomedie, určitě najde. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Nie je to vyslovene zlé, ale je to úplne zbytočné. Na podobnú tému tu bola prednedávnom Exmanželka za odmenu, čo síce tiež nebolo prelomové dielo, ale Butler mal charizmu a svoj part si pekne užíval. Heigl nie je zlá herečka, ale tu nemala čo hrať. Nebolo to príliš vtipné, chýbala tomu elementárna logika, a mužské postavy boli podľa mňa také nijaké. Pre Robinsonovú je to len druhý celovečerný film, ale treba povedať, že ten prvý (Posledná pieseň) bol oveľa lepší a nenaznačoval nám, že od režisérky môžeme čakať takéto niečo. Snáď nabudúce... 55% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Narodil jsem se nahý a nahý taky umřu. A ten čas mezi tím budu nahý." Jak nádherný životní program. Katherine tmavé vlasy hodně sluší. Vypadá tady úplně normálně a obyčejně, žádná načančaná slečinka, což je hodně fajn. Prakticky táhne celý film. Jen ji ten scénář toho mohl poskytnout ještě trochu více. Minimálně více humoru. Možná i akce. 2.5* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)

Reklama

Reklama