Reklama

Reklama

BlinkyTM

  • USA Bad Robot (neoficiální název)
Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi / Horor
USA / Irsko, 2011, 13 min

Obsahy(1)

Alex (Max Records) dostane na Vianoce vysneného robota BlinkyTM disponujúceho umelou inteligenciu, s ktorým sa môže hrávať, keďže je jedináčik. Lenže nezhody medzi Alexovými rodičmi menia jeho postoj k robotickému kamarátovi na nepoznanie. (Dever)

Recenze (74)

Scharra 

všechny recenze uživatele

Alex si na Vánoce přeje Blinkyho, protože jak reklama hlásá, pomůže se vším a rodina tak bude mít více času na sebe. Když i přes to doma pokračují hádky mezi rodiči, kluk hledá vinu u nebohého robota. //SPOILER: Malá rada do života: Dejte si pozor, co dáváte za příkazy svému robotovi. SPOILER// Mimochodem, ten malý kluk byl opravdu odporný! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ač je tento kratičký film v rozporu s Třemi zákony robotiky, které prezentoval Isaac Asimov, je to velmi pěkné a poučné. Je zde zachycena veškerá dětská sobeckost. A je pravda, že já bych tomu rozmazlenému fakanovi tak jednu natáhl, že by se z toho dlouho vzpamatovával. Inu, takový je dnešní svět. 75% ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Ďábelský robot Blinky je geniálně vymyšlený, to ano.. Ale po většinu času jsem se nudila.. Začalo to být dobré až při scéně v dešti a děj vygradoval společnou večeří, která neměla chybu! Ta byla opravdu fantastická!!! Ale závěr bohužel také mohl být lepší.. Nevím no, asi by mi to stačilo o polovinu kratší ;) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ja som to hovoril už pri Stopárovom sprievodcovi, keď som prvýkrát uzrel Marvina (zhodou okolností som si ho predstavoval takmer rovnako už pri čítaní predlohy); Na tých roztomilých, zaoblených, depresívnych robotoch je niečo znepokojujúceho. Takto nejak by to asi vyzeralo, keby R2D2 podľahol temnej strane sily. :) ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý krátkometrážní film. Byl jsem příjemně potěšen, sice jsem do toho šel hlavně kvůli tomu, že je to horor a toho tam byl minimálně, ale na psychiku film naráží skvěle. Je tam spousta dobrých momentů a film především nenudí. Nemám tomu moc co vytknout, přesto se ale do nejvyššího hodnocení nepouštím. Bezpochyby se ale film zařadí do toho nejlepšího v krátkometrážní kategorii. Hodnotím 75% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Blinkyho hlas je ve skutečnosti hlas samotného režiséra snímku, Ruairi Robinsona. (Hromino)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno