Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Parada. Chybicky sa sice najdu (nadbytocne hratky s kolorizaciou obrazu, uskok v zavere), ale inak bolo osviezujuce nechat sa unasat ponatim jednoducheho pribehu v style tej lepsej "divociny" z dekady '90, kde v kine nebolo problem narazit na nasilim explicitne vyobrazene filmy. V tomto smere je film podla definicie slova "savage" pravom jeho ukazkovou vzorkou v dobe, kedy kinam povacsine vladne nadzanrova sterilita. silne 4* ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Paráda. Opravdu jsem si tuhle jízdu užil, dokonalá režie Olivera Stona, se všemi jeho barevnými filtry, zvraty, nekompromisností v tom měla velkou roli a nejsem si jistý, zda by příběh fungoval i bez ní ale to k tomu zkrátka patří a já byl spokojen. Obsazení perfektní, dokonalý B. Del Toro působil jako opravdový "divoch" a opravdu vzbouzel strach, především díky své nepředvídatelnosti. Trochu jsem se bál Salmy Hayek, především díky trailerům ale i ta to nakonec ustála a nebýt Blake Lively, byla by tu to nejhezčí, čím se dalo kochat. Kolem a kolem opravdu velká spokojenost, ještě bych rád vypíchnul super soundtrack no a už zbývá jen jedna věc - kde sakra v české republice sehnat trávu s 33% THC? Protože tenhle sh*t bych rád vyzkoušel. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

videna unrated verzia, cize som bola dve a pol hodiny v extraze. kto to tromfne, bitches?! nebudem sa vykecavat, ale od pribehu, po scenar, cez reziu az po herecke obsadenie, vsetko dokonale. A my, co mame radi sem tam nejaku tu krvicku, trosku viac krvicky, tak uz je to definitivny movie paradise. Dikes, Ollie, dalsi skvely film z tvojej dielne. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Stone sa pomaly začína vracať na výslnie a mnohým z nás ukázal, že o gule predsa len neprišiel počas natáčania filmov s vojnovou tematikou. Knihu som, samozrejme, nečítal, ale myslím, že to mohlo byť celkom kvalitné psycho. Film napriek svojej stopáži ponúka kvalitnú zábavu od začiatku do konca. Zábavu hovorím preto, lebo si myslím, že by mohol byť spracovaný v oveľa vážnejšej a dramatickejšej tónine, no nakoniec mi tento štýl filmárčiny sadol v danom momente úplne perfektne. Elitné herecké obsadenie dokázal Stone elegantne ukočírovať, rovnako ako aj permanentné striedanie lokácií, zvratov a záverov. Film z pohľadu hlavnej rozprávačky, ktorá je jednou z hlavných predstaviteliek bol osviežením, dialógy na jednotku a atmosféru dokonale dotvárali herci vo vedľajších úlohách, ktorým boli ich roličky priam ušité na mieru. Hlavné trio hercov sa síce snažilo, ale bez ostatných ostrieľancov by bol film veľké herecké sklamanie. Celkový dojem teda nepôsobí úplne konzistentne, a to je jediná chybička krásy, ktorá ho pripravila o plné hodnotenie. Chybička malá, ale podstatná. 85%. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Okrem viacerých miest v Kalifornii navštívili filmári aj Indonéziu. (MikaelSVK)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama