Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že po výborném začátku "Drogy by měly být špatné, ale .... ve zkaženém, zlém světě jsou pravým opakem. Podle Chona jsou drogy jen racionální odpovědí na šílenství." Oliver Stone, pro mě teda dost nezvykle, zabředne po kolena ve stupiditách, nelogičnostech a nesourodosti, která vede až místy k pocitům trapnosti. Co se opravdu nedaří, je objasnit divákovi, jak má k filmu přistoupit. Snaha o reálnost se tak otřesně mlátí s fakty vyplývající ze scénáře, že soudný člověk musí uznat, že je to hovadina na entou. Nápady a hlavně některé dialogy jsou opravdu dobré, jenže tohle lze ale asi přičíst předloze, herci se snaží, ale celkově za tohle Olivera Stonea nepochválím ani náhodou. 65% ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Velice hloupy a o dost mene, ale prece jen docela zabavny Stone. Jeho dalsi dekada je vizualne navratem do zfetovanych devadesatek a pribehove neco mezi cervenou pornoknihovnou a prekombinovanou detektivkou. Kdybych nad Stonem uz davno nezlomil hul, citil bych se znechucen. Btw herecky je to o Del Torovi, vsichni ostatni jsou krovi ()

Reklama

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tenhle mišmaš měl být komedie, nepovedl se. Pokud to měl být krimi thriller, nepovedl se. A jako drama to u mě propadlo úplně. Přemýšlím, o se na tomhle filmu vůbec povedlo...???? Herci naprosto šílení, nikomu jsem nevěřil jeho roli ( MIMO DEL TORA )! Ten jedinej věděl co má hrát a jak to zahrát. Zbývající obsazení v čele s Travoltou naprosto netušilo, co od nich režisér chce, (Travolta hrál v nějaké černé komedii, Kitsch a Johnson se snažili o akční krimi, Liveli si myslela že hraje v romantické komedii, Hayek se pokoušela o drama, zbytek herců se pokoušelo o slamněné panáky kteří na polích straší vrány...) tak to hromadně vzali do vlastních rukou, a dopadlo to naprosto příšerně. Ono se není čemu divit, když měli naprosto šílenej scénář kterej psal nějakej sfetovanej retard. Hudba taky stála za starou belu. Když koukám na to, že Stone má i "Director´s cut, který je ještě o 10 minut delší, vím jistě, že si ho nepustím. Začal bych se potom bát, že mi můj oblíbenec senilní. Takhle pouze doufám, že když točil tenhle skvost procházel zánětem mozkových blán. Ještě než jsem začal psát tenhle komentík, loupnul jsem tomu 2 dvězdy. Při dopisování komentu si ale uvědomuji, že tahle sračka je ve svém naivním, rádoby zajímavém a novém kabátu (přitom pouze kopíruje starší kvalitní filmy) natolik nebezpečná, že s chutí dám ODPAD. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol po dlhej dobe pre moje oči dosť drsný film. Nie že by mi to vadilo, nie som žiadna padavka, to len tak na okraj aby ste vedeli, že v tomto filme nie sú žiadne slepé náboje a ani tupé nože. Oliver Stone drsnú réžiu vie a tu v je opäť vidno. Príbeh je podstate jednoduchý, ale dosť zaujímavý, aby upútal vašu pozornosť. Okrem príbehu by som povedal, že vás upúta skôr herecké obsadenie, ktoré je fakt oku lahodiace. Travolta ako tak trochu posraný policajt, Benicio Del Toro ako najväčší hajzlík, s ktorého ide skutočne strach, Salma Hayek ako drsná (stále prsnatá) šéfka kartelu a ústredné duo Kitsh a Johnson ako záchrancovia svojej milovanej Blake Lively. Film je dosť dobrý a čím viac pribúda minút, tým je film zaujímavejší. Záver filmu sa skutočne podaril, ale dĺžka filmu by potrebovala trochu skrátiť. 70% - 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Okrem viacerých miest v Kalifornii navštívili filmári aj Indonéziu. (MikaelSVK)
  • Jako součást přípravy na natáčení prošel Taylor Kitsch skutečným výcvikem speciálních jednotek U.S. Navy Seals. Poté absolvoval všechny své kaskadérské kousky sám. (Ajka1)
  • Oliver Stone začal pracovat na scénáři ještě před publikováním původní knihy. (DivX)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama