Reklama

Reklama

Bankovní lupič uteče z vězení, aby se pokusil vypátrat bývalého spoluvězně, který se na něho snaží svalit vinu z několika sériových vražd. Policie zahájí pátrání po uprchlíkovi, který se brzy stane veřejným nepřítelem č. 1. Pokud tři hlavní protagonisté zajdou jak nejdál dokážou, kdo z nich nakonec bude lovec a kdo kořist? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdy,které jsem filmu dal,neznamenají,že by byl film špatný,ale nic světoborného to taky nebylo.Výborně našlapaný akčňák,který se dobře rozjede,to je,ale něco mi tomu chybělo.Možná takový okoukaný příběh,ale to se nemůžeme v dnešní době ani divit.Hlavní herec byl dobře vybraný.Pak tvůrci udělali tu chybu,že si neohlídali jazyk bilbardů při jedné honičce,která se natáčela v Praze.Takže si v té honičce můžete všimnut bilboardů s českými nápisy.Hodnocení:70% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Továrna na sny to není, no i tak mám pocit, že to tem frantíkum v rámci možností pořád de. Když nemusím zásadně neuvažuju, taky rád zavspomínam na 80-90. bezduchá akční léta, v kterých hlavní hrdina nemněl překážku. Či to byla kulka v jeho rameni, či obrovská výška, či parta pěti homoušu s kalašnikovama, nic nebylo dost dobré aby akčního hrdinu co i jen zdrželo... "já jsem zákon!", jak říkával Soudce Dredd. 6/10 ()

Reklama

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Francouzi se pokusily smotat akční snímek plný akce a srdcervoucích témat. Bohužel, se tak troch zamotali do vlastních myšlenek. Je zde až dost nelogických momentů chtě nechtě zesměšňujících jejich vlastní polici. V hlavní roli "Leskotka" před dvaceti lety, dobrák, který asi omylem vykradl banku a jeden úchylný masový vrah. Působilo to na mě spíše jako pilot k seriálu. Žádný akční zázrak se nekonal. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmy mají svůj styl! A ten je jedinečný. A tento film to jen dokazuje. Příběh je zajímavý jak už to u těch francouzských filmů bývá. Herci neokoukaní, zajímavý no prostě francouzští herci. A hudba? V napínavých chvílích vám do toho hraje hudba jako z akční komedie. Prostě francouzský film. /78% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto zběsilej akční thriller, kterej sice po příběhový stránce moc originality ani chytrosti nepobral, za to ale Albert Duponel polovinu filmu před někym utíká sprintem nebo se snaží zdrhnout co nejnáročnějším způsobem a i když to je někdy fakt přehnaný a těžko lze předpokládat, že po pádu z 5ti metrů na auto lze okamžitě sprintovat kilometr nebo s prostřeleným ramenem se přitáhnout na větvi, ale to ve výsledku nevadí, protože to film neustále udržuje v obrovským tempu, který ještě zdůrazňuje svižná hudba a to je to hlavní, o co tady jde. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se točil i v Praze na magistrále, na přemostění kolejí z Masarykova nádraží a okolo něj. Herci skákali na trafostanici, která byla na konci nástupiště postavena jen pro tento účel (aby mohli přeskočit na zastřešení) a celá ta scéna, kdy herci běží po zastřešení nástupiště, se točila na Masarykově nádraží, jen se přelepily tabule s názvem stanice. (xyeti)
  • V 39. minutě se ve filmu objeví český nápis "Pozor, rozmrazovací postřik", přesto že se děj odehrává ve Francii. České popisy jsou pak k vidění i na billboardech, konkrétně například "Nový Seat Ibiza". (Snorlax)

Reklama

Reklama