Reklama

Reklama

Paradise Lost

všechny plakáty
? %
USA, 2024

Scénář:

Lawrence Kasdan

Diskuze

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Warneři po víc jak roku příprav definitivně projekt zrušili

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

Ocekavam i adaptaci Moby Dicka. S Angelinou Jolie v roli velryby.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

lusibEL: Rekl bych, ze vzit to podstatne z Danteho a patricne to zahustit lze. Ale dnesnimu divakovi odkojenemu mainstreamem to stejne ve finale bude putna. Takze z meho pohledu spis ztrata casu, penez a energie tvurcu. Nehlede na to, ze Proyas je ten posledni u ktereho bych doufal, ze dokaze uchopit tak zasadni tema.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lorge

Lorge (hodnocení, recenze)

korbitch22: Jj, to taky znam. Spolubydlici chtěla vidět poslední díly Pottera, tak sem jí to sehnal. Veeeeeeeelká chyba. Co pět minut sem poslouchal jenom "Ale tohle bylo v knížce jinak... tohle v knížce nebylo... ale teď tam mělo být něco jiného..." na posrání. Já chápu, když někdo srovnává literární předlohu a výsledný film, ale viz Wanted - ve srovnání s komixen naprosto mimo, a kdybych měl film hodnotit podle předlohy jasný odpad. Jenže na druhou stranu je Wanted (alespoň pro mě) skvělý akční film, tak proč ne? Knížky žeru, sem knihomol, ale filmy taky (a možná ještě víc, než knížky) tak proč ne?

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

další knihomol,který posuzuje filmy podle knižní předlohy,ehm.stejný jako moje švagrová,taky Mgr......tohle je čsfd ne čskd ;-) 

Vinki

Vinki (hodnocení, recenze)

Umře další literární skvost. Nic lepšího než Paradise Lost v anglické literatuře není. Achjo. To budu brzo studenty učit, co znamená skutečný průser.

johny95

johny95 (hodnocení, recenze)

da sa niekde zohnat Stratený raj? Myslím knihu samozrejme :) Na nete som hladal ale nic len po anglicky

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

Pop John Milton! Bude nekdy brzy taky Ulysses s Adamem Sandlerem?

S.U.E.S.

S.U.E.S. (hodnocení, recenze)

Vypadá to hodně zajímavě. Snad se ten film zrealizuje a nezůstane jenom u řečí.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)


petero: súhlasím s Pacinom,ale pridávam ešte aj Mortensena v Božej armáde a (SPOILER) De nira v Angel Heart

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

To by mohl být film přesně pro mě :))Těším se i na Coopera jako Satana, a to že je ,,krásný" je ještě lepší. Vždyť Lucifer byl anděl, než padl, a ti jsou krásní přímo nadpozemsky. Oj, těším se :))

Martrix

Martrix (hodnocení, recenze)


petero: souhlasím, že nejlepší "civilní" satani, jsou z Constantina a z Ďáblova advokáta. Snad se povede vybrat někoho podobně charismatického. Jako třeba Karla Gotta :o)))))

Martrix

Martrix (hodnocení, recenze)

už by bylo na čase, aby se technologie použily na něco nekorektního, pořádně mystického a výpravného. Vždyť dnes už jsou tvůrci omezení jen fantazií a rozpočtem :o) Jen aby to nedopadlo jako Legie 2010.

SallyZen

SallyZen (hodnocení, recenze)

korbitch22:  Přesně, hlavně ať to není animák. To by mě už dost odradilo.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Nó,tak se zase na něco konečně pořádně těšim,jen proboha ať to není animované,jak se proslýchá.Epická bitva v nebesích mezi anděly!jupí!

erased

erased (hodnocení, recenze)

petero: neříkám že ne, ale první část si prostě přímo říká o to aby byl Satan dobrákem :) 

petero

petero (hodnocení, recenze)

Al Pacino v Devils Advocate je práveže jedným z najlepších Satanov a ešte Peter Stormare v Constantine.

erased

erased (hodnocení, recenze)

z málokterých filmových projektů jsem kdy měl takový strach... jestli z Coopera udělají "ďábelsky sympatického ďábla" à la Pacino v Ďábelském advokátovi, tak se odstřelím - přesně taková předloha si říká o stoprocentně nekorektní a provokativní adaptaci, kde je zlo dobrem a záporák hrdinou...bohužel v něco takovýho ani nemá cenu doufat

Související novinky

Dracula dvakrát jinak

Dracula dvakrát jinak

12.02.2012

O obou projektech už jste v našich novinkách četli. Po nějaké době se ale oba odlepily od země. Dracula: Year Zero studia Universal bude spíš historická fantasy než horor. Dozvíme se, jak se kníže… (více)

Spielberg, Aronofsky a Proyas biblicky epičtí

Spielberg, Aronofsky a Proyas biblicky epičtí

29.01.2012

O všech třech projektech jste už u nás četli. Teď ale zaznamenaly výrazný posun. Studio Warner Bros. prý už brzy oficiálně podepíše smlouvu se Stevenem Spielbergem na režii starozákonného eposu Gods… (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Spielberg a biblický velkofilm?

Spielberg a biblický velkofilm?

30.09.2011

Už to trochu vypadá, že se studio Warner Bros. rozhodlo kompletně zfilmovat Bibli (a příběhy s ní souvisící). Nejdřív uvidíme epickou bitvu mezi archanděly v Alexem Proyasem režírovaném Paradise Lost… (více)

Reklama

Reklama