Reklama

Reklama

Organický chemik z Los Angeles Andrew Brewster (Seth Rogen) vrazil své životní úspory do vývoje a nyní uvádí na trh ekologický, účinný a pro životní prostředí bezpečný domácí čisticí produkt. Přes tyto atributy má problémy s jeho prodejem distributorům a maloobchodníkům. Naplánoval si obchodní cestu přes celou zemi s cílem vytvořit prodejní místa pro různé společnosti, počínaje New Yorkem a končíc Las Vegas. Během svého pobytu v New Yorku se Andy chce zastavit  v New Jersey u své matky Joyce (Barbra Streisand), se kterou se moc často nevídají. Nechce jí říkat o svých prodejních neúspěších, protože ví, že se to neobejde  bez připomínek. Joyce zaměří pozornost na to, že Andy nemá přítelkyni a že jeho život postrádá romantiku. Joyce ovdověla, když mu  bylo osm a nikdy se už nevdala, ani nikoho neměla. To zase trápí Andyho. Rozhodne se nakonec matku vzít na cestu s sebou. Osm dní, tři tisíce mil a jedna matka - to udělá s  výletem divy. Čím dál jedou, tím víc se sbližují... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (117)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatné, dokonce v závěru film dostane jakýsi náboj a přenese na vás i celkem pozitivní náladu. Otázka je, jestli vám ji nejdřív na začátku, a poté i v průběhu, nezkazil... Každopádně bych Výlet s mámou nehodnotil jako dobrou komedii. Seth Rogen i Barbra Streisand mají na svém hereckém seznamu o hodně víc lepších a zajímavějších filmů. Tohle bylo slabší, ale zase na druhou stranu ještě ne úplná katastrofa. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Je to takový ten film pro obézní pětatřicetileté hochy s masivní pleší, kteří stále bydlí se svoji dvaašedesátiletou matkou ve velkém 1+kk. Máma co dobře vaří, pere a večer se taky ráda dívá na ordinaci a gympl by rozhodně za nic jiného nevyměnili. I když je jejich společenský a sexuální život více uzavřený a monotoní, vždy vstávájí z postele pravou nohou.....dost blbostí!! Film se dosti táhne a místy mě i dost nudil... Upřímně mě to mamánkovství na příč spojenými státy moc vtipné nepřišlo. Situace mezi matkou a synem je zbytečně vyhrocená a řeší se věci, které mezi sebou máma a syn vážně nikdy neprobírají, Za tento uzývaný pokus dávám dvě hvězdy... ()

Reklama

peproch 

všechny recenze uživatele

Lehká, konverzační road movie s několika obvyklými pololechtivými scénami a záplatkami i zápletkami, avšak pro podvečerní sledování s rodinkou, pokud nechcete sledovat mentálně náročný fantasy nebo animáč - ideální. Navíc lze pozorovat a cvičit, jak s mamkou mluvit a jak ne, kdy jí urážíte a kdy povzbuzujete a že i když nejste ani jeden ideální, tak se můžete milovat bez pruzení a zpruzelosti. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak jsem na to koukl jen kvůli Yvonne. K mému zklamání se tam však objeví jen tak na tři minuty (za to palec dolu). Ovšem k mému překvapení se z filmu nakonec vyklubal docela zajímavej počin. Humor není ulítlej, ani fekální (Streisandka si neusírá na veřejnosti a Rogen se kvůli tomu necítí trapně apod.), chemie mezi hlavní dvojkou funguje, je to uvěřitelný a v některých pasážích dokonce i jak ze života, i přesto, že je to celý natočený spíš v odlehčenější atmosféře. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a Barbra Streisand je dvojice, kterou bych si ve filmu nejspíš nikdy nespojil, ani by mě nenapadla. Přesto jsou ve snímku "Výlet s mámou" synem a matkou. No, a to je vlastně hlavní pointa celého filmu, z toho vychází veškerý humor. Nebo by vycházet měl. Na druhou stranu, Seth Rogen se nesnaží až moc tlačit na pilu a film má docela vkus. Na americkou komedii je to dost. Zajímavý road trip, který nám ukazuje, že i po sedmdesátce je Barbra dobrá herečka a má co nabídnout. Komedie jako celek ale nijak zásadně nevyniká. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Marketingové oddělení společnosti Paramount si bylo tak jisté, že Barbra Streisand obdrží za svůj výkon nominací na Zlat ý glóbus, že natočili krátkou zprávu s gratulací a uveřejnili ji na internetu krátce před tím, než byly nominace vyhlášeny. Poté, co se nominace vyhlásily a Barbra nominaci neobdržela, video bylo staženo. (..Lucas..)
  • Součástí soundtracku je píseň od česko-angolského zpěváka Bena Cristovaa "I Need A Dollar". (tomajana)

Reklama

Reklama