Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novopočený advokát Léo je předurčen k hvězdné právnické kariéře. Může se pochlubit klientelou pocházející z nejprestižnějších obchodních kruhů. První zdání však může snadno klamat, Léo brzy zjišťuje, že za pozlátkem bohatých firem se skrývají chapadla mafiánské chobotnice. Jeden z jeho klientů jej zatáhne do špinavé hry plné nebezpečí a násilí. Léo bude postaven před životní zkoušku - musí najít způsob, jak si zachránit život a nezradit svého klienta. Je to však vůbec možné? (claudel)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (18)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Malinko zapomenutý film a docela škoda slabšího zhlédnutí. Své kvality film určitě nabízí. Zapeklité případy a chyby v zákonech to je jeho práce, ale cesta ke slávě je daleká i když. Prostředí advokáta se nemusí vždy vyplácet, obhajovat vše co se naskytne nemá vždy dobré následky. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že jsem váhal mezi dvěmi a třemi hvězdičkami, nakonec za snahu, se zavřenýma očima a slabostí pro Frantíky... Námět sám je již mnohokrát zpracovaný, tady se navíc konec dozvíte už na začátku a od půlky filmu už je celkem dost zřejmé, že jste se v odhadu neminuli ani o centimetr. Když už se film nadechuje a objevuje se stopa nějaké atmosféry, zase to utichne. Takže co jsem to viděl? Průměrný film z právnického prostředí z kategorie neublíží / nenadchne, takový, který jsem viděl už stokrát a za týden si na něj ani nevzpomenu. ()

Reklama

moorks 

všechny recenze uživatele

Poměrně syrová ukázka o práci v advokacii. Snímek sice nemá bůhvijaké tempo a soustředí se v podstatě jen na dvě věci a to vztah hlavního hrdiny k svému klientovi a své partnerce. Režisérovi zřejmě nešlo o to, aby natočil nějaké svížné dílo, které by trhalo rekordy ve sledovanosti a stalo se filmovým hitem. Chtěl jen ukázat na svízele tohoto povolání a nešvarů dnešní společnosti - korupce, násilí. Snímek stojí a padá na hereckém výkonu Magimela. Hlavní záporňák zase nedostal takový prostor. ()

Algen 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek o zajímavém tématu. Potěšilo mně, že režisér nepodlehl mainstreamu a šel vlastní cestou. V Hollywoodu by toto téma jistě vyústilo v trapnou střílečku. Zde je naštěstí příběh důležitější než filmové efekty. Jen se dalo více zapracovat na závěru filmu. Přišel mi, jako by autoři chtěli mít film rychle z krku, takže zatímco celý příběh utíká pomalu, konec je natočen jak z rychlíku. ()

hajner 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný návod ako si pokašľať kariéru a život jediným nesprávnym rozhodnutím. Typický príklad rastu sebavedomia a vlastného ega na úkor šťastia druhých. Film sa snaží zobraziť sobecký prístup k práci(preniknutie do tajov zločineckých kruhov), ktorý privedie hlavného hrdinu na pokraj zrútenia, ako to dopadne si pozrite samy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen s podporou regionu Languedoc-Roussillon. (claudel)

Reklama

Reklama