Reklama

Reklama

Grave Encounters

všechny plakáty
Trailer 1

Grave Encounters je název skupiny lovců duchů, kteří točí TV reality show o různých nevysvětlitelných jevech. Před natáčením v Collingwoodské psychiatrické léčebně jsou místními upozorňováni na podivné zvuky vycházející v noci z budovy. Během dne jim správce ukáže a popíše zvláštnosti, kterých si všiml během doby, kdy byla léčebna uzavřena. Příběh začíná tím, že se lovci duchů rozhodnou tuto záhadu vyřešit vlastními silami. Padne noc. Zpočátku se jim nemocniční bludiště nejeví ve tmě strašidelné, ale pak se začnou ozývat divné zvuky, budova začne ožívat a odkrývat návštěvníkům svá tajemství skrytá v minulosti. Film je natočen ve stylu hororu „Záhada Blair Witch" (Ravi)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (394)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak ako vždy som sa bála ale zas až tak desivé to nebolo keď som si to tak spätne zhrnula. Ako koniec bol super ten sa mi naozaj páčil (chudák potkan) ale tie pretiahnuté tváre tých ani neviem čo to vlastne bolo sa mi teda jednoznačne nepáčili. Bolo to také divné nestrašidelné a skôr smiešne ako hrôzu naháňajúce. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Další film o paranormálních jevech a já jsem si ho nemohl nechat ujít. Nápad (blázinec) naprosto skvělý, atmosféra strašidelná, akorát s tím závěrem se mohli popasovat trochu lépe a gradace také mohla být o dost větší. Nicméně to mělo pár hodně dobrých lekaček a 90 minut jsem bez problémů se zájmem dokoukal. 75% // (7.9.2015) - Je to sice jeden z těch lepších duchařských hororů, ale na podruhé mě to už tolik neoslovilo. Příliš keců toho moderátora. 4 hvězdičky se udrží jen tak tak. 70% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru ,,found footage,, sme mali možnosť vidieť už aj lepšie kúsky. Ale čo sa týka kategórie B ide o celkom stráviteľnú položku, ktorá určite neurazí ani svojich priaznivcov, ani ostatných divákov. Strašidelné scény sú viditeľne kŕčovité tým, ako sa snažia chytiť za gule, ale ak sa na to pozeráte uprostred noci a osamote, účinok sa určite dostaví. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z nejděsivějších duchařin posledních let. Autentická forma zfilmování ruční kamerou není projednou jen kopií nápadu úspěšných horrorů, ale maximálně efektivně využitým nápadem. Prostředí oprýskaných zdí staré nemocniční budovy je těžký horrorový kalibr už sám o sobě. Když je všechno navíc okořeněno perfektní gradací a šikovnými nápady, dokládajícími cit autorů pro horror, snadno filmu odpoustíme, že herecké výkony nepůsobily vždy zrovna přirozeně. Při sledování uprostřed noci se nedůvěra v temné kouty vašeho pokoje dostaví zcela jistě velmi brzy. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nudný začátek se tak nějako hodil do toho "reality show" žánru. Atmosféra na jedničku, ale totálně zprzněná a nevyužitá, za první půlhodinu co jsou v domě snad ani jedna lekačka...a že jich tam mohlo být klidně 10 a nikdo by se nezlobil. Moje hodnocení by bylo klidně o 2-3* větší, kdyby to neposraly ty dvě trapno lekačky (záblesk a pak držení toho týpka na stropě), ostatní jsou na jedničku, proto nechápu zbytečnost těhle dvou béčkovejch. Další problém mám s koncem. Čekal jsem alespoň nějakej spoiler jak se lidi dostali k těmhle nahrávkám, aby je mohli odvysílat, jak se dostaly na veřejnost? DIVNÝ, ŠPATNÝ. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Matt White (Juan Riedinger) ve filmu uvádí, že nahrává celkem 10 statických kamer. Záběry se však objevují pouze ze 7. (jailon1)
  • Krv vo filme je v skutočnosti sirup a potkan bol gumený. (tommy187)
  • Film se natáčel pouze 2 dny a 10 nocí. (Pitue)

Reklama

Reklama