Reklama

Reklama

Útok na věžák

  • Velká Británie Attack the Block (více)
Trailer 1

VOD (1)

Producenti filmu Soumrak mrtvých uvádějí Útok na věžák, strhující, zábavné a strašidelné akční dobrodružství, ve kterém se pouliční gang mladistvých utká s invazí brutálních monster z vesmíru. Londýnské sídliště se tu mění na sci-fi bitevní pole, byty pro lidi s nízkým příjmem se stávají pevností v obležení a z bandy výrostků jsou nezastavitelní hrdinové. Centrum města se utká s vesmírem a bude to bomba. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (501)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Povedená parodie na mimozemskou invazi vražedných goril s fosforeskujícími zuby, které se postaví oddíl hrdinů, tentokrát složených z party sígrů z londýnského předměstí. Příběh je svižný i vtipný, hrdinové procházejí vývojem z totálních looserů do přesvědčených obránců hájících svůj omlácený činžák. "Je to náš dům, my si ho ubráníme!" Vůbec motiv sounáležitosti s domovským prostředím je hodně silný. Puberťáci bojují za dům a brání i své sousedy. "Kdybysme věděli, že tu taky bydlíš, tak tě neokrademe." Úsečné hlášky, vypointované scény, odsýpající děj - perfektní zábava. /23. 12. 14./ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

I když mě voprsklí, britský teenageři serou, tak tenhle film mě bavil. Má to tempo, dobrou hudbu a občas i vtip. Hlavní hrdina je sice dřevák, ale moc to nevadí, i když ty jeho hlášky nefungujou. Potěšilo mě občasný gore, ale kecy typu "vláda sem poslala ufony, aby vyvraždili černochy" pronášený s vážnym ksichtem byly fakt trapný. Každopádně pobavilo a doporučuju. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

INNER CITY versus OUTER SPACE..... Svetová invázia? Super 8? alebo Kovboji a votrelci? NIE!!! Attack the Block je najlepším filmom roka o mimozemskej invázii. Poriadny nadhľad, nekorektné, vtipné a napínavé (dokonca zabrali aj lakačky a 2krát ma poriadne trhlo). Naozaj som to zo začiatku nečakal, ale ten film ma úplne dostal. Film stál len $13 miliónov a za tie peniaze toho ponúkol kurva veľa. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

První místo v TOP 10, je-li vám dvanáct. Což je trochu paradox, protože film je kupodivu v mnoha ohledech poměrně dospělý (kolik znáte filmů, ve kterých se osmiletí kluci ohánějí pí*ami?). Je až s podivem, jak kvalitní akce se dá pořídit za málo peněz, a jak to všechno parádně šlape neznámému režisérovi. Digitální monstra by mohla z fleku soupeřit s ILM nebo WETOU... Vážně, nečekal jsem, že mě to až TAK pobaví. Desetkrát lepší než Battle: Los Angeles a Skyline dohromady. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NEMÁ CO DĚLAT S GANGAMA. NEBO DROGAMA, NEBO RAPEM. NEBO NÁSILÍM VE HRÁCH. - TOHLE JE NEJHORŠÍ NOC MÉHO ŽIVOTA“....... /// Když už se emzáci nemohli dívat na ten bordel, kterej v Londýně dělaj (ti jejich) nepřizpůsobivý, pošlou tam křížence opice s rybou. To ovšem místní mládež nemůže překvapit. Leda že by...... VESMÍRNÍ GREMLINS se svítícím chrupem, plno akce s výbuchy petard, prskavek a světlic, běhání teenegerů. Fajnově zvládnutá jednohubka, po který ve mě zůstává mentální prázdno (možná za to ten film nemůže). Dneska už čekám od života víc....... ...byla neděle 7.8.2011... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále vzhlížím k nebesům a čekám na svoji dívku. (Bude vypadat jako opice, smrdět jako ryba a budu ji říkat Máňa.) 2.) Zjistím pravej důvod vzniku Londýnskejch nepokojů. 3.) Chcu si ,,zabékat“. 4.) Thx za titule ,,pedroo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Útok na věžák se oficiálně dočká dvojky

Útok na věžák se oficiálně dočká dvojky

19.05.2021

Před deseti lety přišel britský režisér a scenárista Joe Cornish s žánrovým mixem o gangu mladistvých delikventů, který musí čelit invazi brutálních monster z vesmíru v prostředí londýnského sídliště… (více)

Jak vznikla britská tajná služba?

Jak vznikla britská tajná služba?

29.03.2014

Špiónů není nikdy dost. Prakticky v každém druhém blockbusteru se představí někdo od CIA nebo FBI, nejslavnější filmový ostrostřelec má ale domov jinde. James Bond je (samozřejmě fiktivním) agentem… (více)

Černošské kladivo na Hitlera

Černošské kladivo na Hitlera

16.03.2014

Když se před třemi lety objevil v hlavní roli malé britské sci-fi Útok na věžák, nikdo ho neznal. Za svou roli byl nominován na několik britských ocenění pro hereckého nováčka roku, od té doby se… (více)

Hledá se režisér pro Star Trek 3

Hledá se režisér pro Star Trek 3

04.11.2013

A vypadá to, že studio Paramount a produkční společnost Skydance mají favorita. Ještě nedávno padala jména typu Jon M. Chu a Rupert Wyatt. První se ale zřejmě vrhne na G.I. Joe 3 a druhý, ačkoli zněl… (více)

Reklama

Reklama