Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Halloweenem utíkají z psychiatrické léčebny tři chorobomyslní pacienti. Po cestě zavraždí klauny z cirkusu a přebírají jejich identity. Jejich cesta míří k domu, kde jsou náhodou osamoceni tři malí bratři. Jak dopadne měření sil těchto vraždících monster a malých dětí? (Chatterer)

Recenze (33)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo stojí z filmu za zmienku sú klauni. Tých mám fakt rád odkedy som čítal Kingovo TO. No a ešte treba spomenúť atmosféru 80. rokov. Človek zo začiatku čaká na nejakú vraždu, fakt dlhý rozbeh, a keď tá vraždy príde, je absolútne mimo kameru. A samozrejme aj zopár tých ďalších, čo prídu za ňou. Takto znechutený som už dlho nebol. K tomu som nepocítil ani žiadnu hororovú atmosféru, možno trošku napätia. Za 80 minút to bolo pekne veľa nudy! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Takový slabší kousek, kde tři malé smrady, které bych s potěšením zabil taky, nahánějí tři maníci, kteří utekli z blázince... Nemůžu říct, že to bylo úplně špatné, atmosféru má film docela slušnou, ale chběl mi trochu větší počet mrtvol...A hlavní problém u mě je, že jsem se klaunů nikdy nebál, teda až na Pennywisse, ale to byl úplně jiný frajer... ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se u hororu dlouho nebal. Ani na chvili jsem se nenudil. Atmosfera husta jak gulas kdyz vam ujede ruka s jiskou. Par much to ma, ale nejak moc nerusej. Malo penez, vyborna hudba, temer zadne triky, par hercu a vida co jde natocit, pekna prace pane Salva. [7.5/10 červen 2009] ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tři narušení vrazi utečou z ústavu. Schovají se v blízkém cirkusu, kde zabijí tři klauny, převezmou jejich kostýmy a začnou terorizovat tři děti - mladé bratry, jenž se ocitli sami doma. Klasický snímeček z konce osmdesátých let, kde si zahrál mladý Sam Rockwell, vyniká hlavně nápadem s vraždícími klauny. Obzvláště ten největší z nich, to byl docela děsivej bastard! I když to neni dvakrát krvavý, přesto mě to bavilo. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Tři dementi z blázince terorizují tři děcka v prázdném domě. Klauni mě nikdy neděsili (s vyjímkou Pennywise z IT), proto jsem si film neužil a spíše ho přetrpěl. Masky byly docela vydařené, ale strach šel maximálně z jednoho šaška. Možná, že bych přistoupil na Salvovu hru, kdyby byl snímek zcela němý (jen s doprovodnou hudbou), protože kecy těch děcek mě neskutečně iritovaly (hlavně ten nejmladší si zasloužil "mute"). Což mělo za následek, že mě ujela atmosféra, nevychutnal jsem si lekací scény a jen si všímal děravého scénáře, který nabízí víc otazníků než odpovědí. Od béčkového hororu čekám, že bude alespoň něčím zábavný, ale Clownhouse, přestože má povedenou hudbu, není asi pro každého. Nudil jsem se. 30% ()

Zajímavosti (3)

  • První film Sama Rockwella. (Holina)
  • Na dveřích Jefferyho pokoje visí plakát filmu "Rogue" The Outsiders (1983) Francise Forda Coppoly. (Dlee)
  • Po natočení tohoto snímku byl Victor Salva odsouzen za "sexuální obtěžování nezletilých" na hercích, kteří hráli menší role. Byl odsouzen k trestu odnětí svobody na několik let. (Dlee)

Reklama

Reklama