Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elfka Tallis (Felicia Day), cvičená vražedkyně, má za pomoci svých přátel najít Quinarského mága, který rozsévá zmatek po celé zemi.
Šestidílný on-line seriál, z produkce BioWare, situovaný z fantasy světa Dragon Age 2. (TooMoneyToo)

Recenze (29)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kratucky serial viac-menej pre hracov serie Dragon Age. Chutna Felicia vie struhat ksichtiky a hadzat repliky, avsak ako herecku som si ju oblubil v Guild. Tu jednoznacne zo vsetkych zucastnenych po hereckej stranke vedie Templar. Dat mu doveryhodne brnenie zapracovat na pohybovke a bol by z neho templar ako vysity. Pominiem efekty..je to jasny low-budget. Kostymi a masky na ten rozpocet celkom ujdu. Ti, co o hre ani nepoculi pojdu istotne aj z tychto dovodov s hodnotenim nizsie. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Blbost. Jako amatérský seriál bych to bral, ale pod tohle se podepsalo BioWare! Nechápu, proč nemohli obětovat pár dolarů navíc na slušné masky a efekty a hlavně nechápu, jak si mohli neohlídat tak očividné chyby v lore. A navíc to papundeklové templářské brnění, prostě směšné. A pokud jste hráli hru, tak víte, jak 2 metroví namakanci Qunarijci vypadají (rozhodně ne jako Doug Jones natřený na šedo). ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Tohle mohli natočit amatérští herci s nulovým rozpočtem za pomocí ukradeného 3D studia. Ale podepsal se pod to Bioware, a tak jsem čekala něco víc než pár kouzelnických triků. Nicméně Felicia Day je sympatická a své role se ujala se lehkostí a grácii. Do 45 minut se děje moc nevešlo, a tak příběh je jednoduchoučký. Nebýt fanoušek Dragon age, dostane to hodnocení 1/5. ()

L.Hellhor 

všechny recenze uživatele

Felicia se zdá se dost rozjela. Alespoň v oblasti webových seriálů a její geek povaha těmto snímkům dost prospívá. I když Dragon Age: Redemption není žádná sláva, tak má vše, co mi stačí: děj, vtip, krev a sympatické hrdiny (až na toho elfa, co vypadá jak hobit na dietě). Řekl bych, že se jedná o příjemnou družinovku, která stojí za zhlédnutí. ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Seriál se mi nadočekávání líbil, postavy sympatické a velmi dobře zahraná, nejlepší je samozřejmě Felicia Day, které to neskutečně sluší a je vidět, že si to celé pořádně užívá. Jedinou věc co bych změnil je krátká stopáž a nízký rozpočet, moc bych si přál, aby někdy vznikl klasický televizní seriál ze světa Dragon Age, a to se stejnou hlavní hrdinkou, potenciál by tu jistě byl a dovolím si tvrdit, že obrovský. Těch šest dílů by se v pohodě dalo s větším rozpočtem roztáhnout tak na 22 dílů po čtyřiceti minutách a pořád by to jistě bylo svižné, originální a hlavně hodně návykové pro všechny fanoušky kvalitní temné a krvavé fantasy s dokonale propracovanou mytologií a hlubším poselstvím. Proto, aby, jste si podobný seriál mohly pořádně užít je potřeba přistoupit na jeho hru a neřešit zbytečnosti, které jsou jasné od začátku (nízký rozpočet, uspěchanost), tohle je internetové dílko pro fanoušky od fanoušků a podle toho je potřeba k tomu přistupovat! Kdo to nechápe tak ať se raději dívá na něco jiného. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Zároveň s uvedením prvního dílu seriálu byl zpřístupněn i stahovatelný obsah pro hru Dragon Age 2 pod názvem Mark of the Assassin, ve kterém postava Tallis, která byla nadabována i animována podle Felicie Day, hraje ústřední roli. (Eterninox)
  • Natáčení probíhalo na stejných lokacích, jako filmování seriálu Legend of Neil (od r. 2008). (Zumongar)
  • Seriál je natočen na motivy úspěšné videohry Dragon Age 2 od vývojářské firmy BioWare. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama