Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meg Kennedyová sa prisťahovala do New Yorku so svojou chorou matkou. Nemá dostatok finančných prostriedkov a zúfalo hľadá prácu. Nakoniec nájde miesto servírky v rodinnej talianskej reštaurácii, kde jej v krušných začiatkoch pomôžu Raychel a Kate. Čoskoro sa z nich stanú najlepšie priateľky a Meg s prekvapením zistí, že do podniku chodí hlavne mafia. Presvedčí sa o tom na vlastnej koži, keď ju šéf požiada, aby sa so zvýšeným záujmom starala o skupinu ozbrojených Talianov. Jedného večera je Meg svedkom krvavej potýčky, pri ktorej je vážne zranený jeden z mužov. Pohotová žena mu poskytne prvú pomoc a zachráni život. Vďačný šéf jej za službu štedro zaplatí. Ale zapliesť sa s gangstrami je životu nebezpečné a dievčiny sa o tom presvedčia na vlastnej koži... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem pořádný mafiánský film - honičky, přestřelky, potíže s policií atd. Ale co tohle bylo? Ani ne slabý odvar! Délku filmu 1,5 hod pokládám za takový střed. Ale tady by vůbec neuškodilo, kdyby délka byla maximálně hodinu. 2 * dávám za pro mě většinou nové herecké tváře (které vždy rád vidím) a za jejich celkem dobré výkony. Nápad to nebyl asi špatný, ale ve výsledku to je spíš jen drama s pár výstřely. A to mě rozhodně uspokojit nemůže! ()

madsenka odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši kriste, niečo tak hrozné som už dávno nevidela.Mariah Carey-čo robí vo filme?To sa ešte nikto nepoučil z jej predošlých "projektov"?Hlavne príbeh Meg,ten bol dojemný..."Viete dievčatá,nie som veľmi dobrý šofér...Mali sme s priateľom pred svadbou,išli sme autom,ukázal mi na ruské kolo a ja no..dostali sme šmyk a on bol na mieste mŕtvy"Preboha,aj môj deväťročný brat by napísal realistickejší scénar! ()

Reklama

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl ale opravdu hloupý film. Pár světlých, nebo chcete-li napínavých, chvilek z průběhu filmu dokonale vymazal stupidní závěr, který byl tak strašně amatérský a předvídatelný, že bych ho odpustil pouze čerstvému absolventovi filmové školy a i u něho bych si v duchu říkal, že příliš talentu nepobral. Stručně řečeno, Wisegirls je zbytečným filmem, který zdobí pouze Mira Sorvino v sexy oblečku číšnice. 1* - 15% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Královnou tohoto snímku je určitě přesvědčivá Mira Sorvino, ale ani Mariah Carey se nemusí za svůj výkon stydět !! Minimálně je na ni moc hezký pohled..;) Nejedná se o nijak světobornou záležitost, ale na servírky v baru italského pseudokmotra se mi, jako člověku pracujícímu léta v gastronomii, moc příjemně koukalo !! Celkem zajímavá zápletka výhradně se motající kolem Meg Kennedy sice občas dostane ránu pod pás z vlastních znuděných scénáristických řad, příběhy i postavy všech tří hrdinek jsou i přes zjevnou snahu ploché jako anorektická asiatka, ale jinak Mafiánky rozhodně nenudí !! A to "překvapivé" finále ?? I vítěz finálového utkání letošního ročníku Ligy mistrů byl překvapivější !! ;) Leč v konečném zúčtování přesně pasující do nenáročné a příjemné záležitosti na hodně silné tři hvězdičky..;) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: John Meadows .. Dvě dokonalé ženy (Mira Sorvino & Melora Walters) vévodí tomuto jinak průměrnému a veskrze obyčejnému krimi snímku z prostředí mafie. Pokud nechováte sympatie ani k jedné z dam, můžete na tento film s klidem zapomenout, neboť vám nepřinese žádné potěšení. To už si raději místo Wisegirls dejte variaci na Wise Guy aka Goodfellas. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Hoci mal film počas premiéry na festivale v Sundance v roku 2002 skvelé reakcie a standing ovation, producent Anthony Esposito mal problém získať domáceho distribútora. Vo väčšine krajín išiel film hneď na VHS a v Amerike na káblovku. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama