Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

dobytek 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal celkem náhodně díky videoklipu k písničce Turbo od Paula Elstaka a když jsem se dozvěděl, že Paul Elstak má na svědomí v podstatě kompletní soundtrack (a dokonce se úplně na konci ve filmu objeví) a později jsem našel pár ukázek na youtube, tak jsem to prostě musel vidět. Co těch 5 magorů vyvádí za hovadiny, to se ani nedá popsat. Vybrat nějaký nejlepší okamžiky ani nejde, protože to je naprostej úlet od první do poslední minuty. Oproti tomuhle je i Klub sráčů vysoce intelektuální film určenej pro nejnáročnější diváky. Pod 5 hvězdiček prostě jít nemůžu. A šestou bych ještě přidal za soundtrack. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Oooo bože národe český, ty jdeš do hoven! Tenhle humor se musí umět (Borat, Diktátor). Jenže tady sledujeme bandu těch nejodpornější ubožáků, který jsem snad v životě viděl. A to nejen ve filmu. Od první minuty mě vytáčela jejich trapná, buranská mluva, jejich vizáž, hudba a vše co se ve filmu dělo. Jednu hvězdu dávám za občasný dobrý gag, jenže ty byly asi tři dohromady. Až neuvěřitelně debilní film, který mě opět utvrdil v jedné věci. IQ národa českého je ohnuto přes kmen padlého stromu, reje držkou v hlíně, kvičí jako podsvinče a do prdele ho mrdá idiocie!!! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem znám svou nekompromisní rozhodností, tak tentokrát jsem při hodnocení lehce zaváhal mezi pěti hvězdami a odpadem. On je to totiž snímek zvláštním způsobem vtipný, ale zároveň se mi na mysl odněkud vkrádá nejasná myšlenka o ukázkové debilitě. Jenže, i když upřímně nenávidím úplně všechny postavy, které mají cokoli společného s Maaskantje, tak dokud mi doma nezačnou vylézat z obrazovky, tak se přikláním k tomu, že to byla sranda. Za svým názorem si však rozhodně nestojím. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejdementnější film, co jsem v životě viděl a kdybych se na konci smál stejně jako v jeho první polovině, je pět hvězd jasných. Což nic nemění na tom, že jsem se s nepříčetností retarda smál hodně často. P.S. Asi bych tu pátou fakt střelit měl, když vidim ty pohoršený křupany, kteří se timhle filmem nechali nachytat s gatěma u kotníků. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Naprosto zabitých 84 minut se snad největší hloupostí jakou jsem kdy viděl. Ale nachlamal jsem se u toho jako nikdy. Když připočítám nadupanou hudbu, tak nemůžu dát jinak (ale IQ mám vážně vyšší než G. W. Bush). Pro ty co neví do čeho půjdou, tak přidávám film v kostce, ale jsou tam i větší hovadiny :D... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)

Reklama

Reklama